Ersun Yanal'dan Adil Rami'ye yanıt! "Dava açacağım"

Fenerbahçe'de yarım sezon oynadıktan sonra takımdan ayrılan ve dönemin teknik direktörü Ersun Yanal hakkında iddialarda bulunan Adil Rami'ye Ersun Yanal'dan cevap geldi.

Ersun Yanal'dan Adil Rami'ye yanıt! "Dava açacağım"
Ersun Yanal'dan Adil Rami'ye yanıt! "Dava açacağım"
GİRİŞ 25.07.2022 23:39 GÜNCELLEME 26.07.2022 13:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Deneyimli teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'de birlikte görev yaptığı Fransız futbolcu Adil Rami'nin açıklamalarına yanıt verdi.

Ersun Yanal'dan iddialara yalanlama

Yanal, Rami'nin "Fenerbahçe dönemimde, oynamak için hocaya yakın menajerle çalışmam söylendi. Neden diye sorduğumda, Türk bir menajer ile çalıştığın zaman bu primin teknik direktör ile paylaşıldığını ve antrenörün de bu sebeple seni oynatmak zorunda kaldığını söyledi" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

"Doğrunun kalesi yıkılmaz"

Sosyal medyadan açıklama yapan Ersun Yanal, "Adil Rami'nin bir menajerle yaptığı görüşmeyi "TANIK OLMUŞ GİBİ" anlatması ve bazı medya kuruluşlarının da bunu "GERÇEK" kabul ederek kullanması, ne yazık ki Türk futbolu ve spor gazeteciliğinde geldiğimiz noktanın kısa özeti. İşini gerçek anlamda yapan tüm spor gazetecisi emekçilerini bir yana bırakarak haykırıyorum. DOĞRUNUN KALESİ YIKILMAZ, sakın unutmayın…" ifadelerini yazdı.

"Yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım"

Yasal haklarını kullanacağını belirten Yanal, "Adil Rami başta olmak üzere, bu açıklamaların gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi var mı diye araştırma zahmetine bile katlanmayan herkese karşı TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLER adına yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım. Umarım, bizi temsil eden kurumlar da kabuğundan çıkarak seslerini çıkarır ve yanımızda yer alır" sözlerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • trabzonlurambo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hocam adamdır..kraldır...trabz*ndan büyüktür
    Cevapla
  • Fariz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hocayı ve nezdinde spor için çalışanları ayırt ediyorum ama futbol da ilerleme yok ise benzer konular doğrudur. Bir kulup neden anı mevkiye her yıl transfer yapar ve çoğunu oynatmaz hatta en kötüsünü oynatmakta ısrar eder acaba olan her zaman ki gibi fedakar cefakar taratara olur :)
    Cevapla
  • Yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adil Rami doğru söylüyordur.
    Cevapla
  • Boş Adam... 1 yıl önce Şikayet Et
    illada yabanci biri gündeme getirdimi bu konuyu millet,yok yaaa, diyor.. Bu Büyük Hoca ve oğlunun bu tip olaylar icinde olduğunu ayrica bu tipler sadece bu iki kişi ile bitmedigidir..yoksa neden bedava paraya hocalik yap ama kovuldumuda beş kuruş tazminat yok...el eli yikar el döner yüzü yikar misali.. türk futbolunda kimse temiz diil maalesef..
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam dogru söylemis hepsi böyle duyduklarimiz var Ayrica milli takim menejerleri almanyada genclere su parayi ver milli takima cagralim diyorlardi terim zamaninda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle