Jeremain Lens, 3. Lig ekibiyle masaya oturdu!

Serie C ekibi Vis Pesaro, Beşiktaş'a veda eden Jeremain Lens'i kadrosuna katmak istiyor. Taraflar arasındaki görüşme tüm hızıyla sürüyor.

Jeremain Lens, 3. Lig ekibiyle masaya oturdu!
Jeremain Lens, 3. Lig ekibiyle masaya oturdu!
GİRİŞ 23.07.2022 11:46 GÜNCELLEME 23.07.2022 11:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Serie C ekibi Vis Pesaro, Jeremain Lens'i kadrosuna katmak istiyor. Il Resto del Carlino'nun haberine göre Beşiktaş'la mukavelesi bittikten sonra boşa çıkan tecrübeli futbolcu, önümüzdeki günlerde İtalya'ya gidecek.

"Futbol oynamayı çok istiyorum"

Son sezonlarda Beşiktaş'ta sürekli kadro dışı kalan Jeremain Lens, mart ayında yaptığı açıklamada,"Beşiktaş'tan iyi maaş kazandığımı düşünüyorum. Daha önce kazandığım paranın yüzde on daha azına oynama düşüncesine olumsuz bakıyordum. Şimdi bu düşüncem değişti. kişisel antrenörle, kulüpte antrenman yapıyorum ama bu çok fazla bir şekilde olan bir durum değil. Hala profesyonel bir futbolcuyum ama futbol oynayamıyorum. Tekrar futbol oynamayı çok istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay be demekki bizim ligimiz seri c ayarında...
    Cevapla
  • Yozgatlı Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    7 ceddini yan gelip yatıracak parayı senin gibi birine verenler utansin
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun özeti yazıklar olsun bu ve benzeri oyunculara bunca parayı verenlere ülkede döviz sıkıntısı var diyoruz milyon Euro ve dolarlar saciliyor sanki çok büyük başarıya ulaşacaklar ya
    Cevapla
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olsun
    Cevapla
  • kaya24 1 yıl önce Şikayet Et
    halı sahaya gelirmi? 1 eksık var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle