Galatasaray ve Beşiktaş'a soğuk duş!

Galatasaray ve Beşiktaş, Okay Yokuşlu için kıyasıya bir transfer yarışının içine girdi ancak milli futbolcu İngiliz ekibiyle masaya oturdu.

Galatasaray ve Beşiktaş'a soğuk duş!
Galatasaray ve Beşiktaş'a soğuk duş!
GİRİŞ 14.07.2022 16:08 GÜNCELLEME 14.07.2022 16:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte gelecek sezon hangi takımda yer alacağı merak konusu olan isimlerden biri de Okay Yokuşlu oldu.

Galatasaray ve Beşiktaş teklif sundu

Celta Vigo ile yollarını ayıran Okay Yokuşlu hem Galatasaray hem de Beşiktaş'tan teklif aldı. Bonservisi elinde bulunan oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Okay'a yıllık 1,5 milyon Euro önerdi. Beşiktaş ise imza parası ve yıllık 1.2 milyon Euro net maaş teklifinde bulundu.

İki takımdan da süre isteyen Okay Yokuşlu'nun yurt dışında bazı kulüplerle görüşme halinde olduğu belirtilirken milli futbolcunun İngiltere'de futbol oynama isteğinin ağır bastığı öğrenildi.

Nottingham Forest'a imza atmak istiyor

Premier Lig'e bu sezon yükselen Nottingham Forest'la masaya oturan Okay Yokuşlu'nun İngiliz ekibiyle anlaşma sağlayamaması halinde yeniden Galatasaray ve Beşiktaş'la görüşmelere başlaması bekleniyor. Ancak 28 yaşındaki oyuncunun İngiltere'de forma giymek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu ifade edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Okay Yokuşlu kim ya hu... Adını yeni duydum...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesin bjk'a
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ben ilkdefa duyyorum bu yars nezaman basladi veli efedi yarisimi
    Cevapla
  • avrupada kalsın 1 yıl önce Şikayet Et
    umarım dilerim gs almaz
    Cevapla
  • BJK 1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak derin bir oh çektim, doğru haberdir hayırlısıyla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle