TFF resmen duyurdu! Deplasman yasağı kalktı

TFF Yönetim Kurulu, Süper Lig'in ardından 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig müsabakalarında da deplasman seyircisi yasağının kaldırıldığını açıkladı.

TFF resmen duyurdu! Deplasman yasağı kalktı
TFF resmen duyurdu! Deplasman yasağı kalktı
GİRİŞ 07.07.2022 13:09 GÜNCELLEME 07.07.2022 13:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2022-2023 Futbol Sezonu'nda Süper Lig'in ardından Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında da deplasman seyircisi yasağının kaldırıldığını açıkladı.

Bu kararla birlikte, üç ligde de ev sahibi kulüplerin, misafir takımın yazılı onayı ve İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun uygun bulması halinde, en fazla %10 olan misafir takım seyirci kapasitesi %30'a yükseltildi.

Ev sahibi kulüplerin, stadyum oturma kapasitesinin en az %5'i oranında misafir takım seyircileri için yer ayırma zorunluluğu ise devam edecek. Ayrıca, her üç ligde de kulüplerin anlaşması ve İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulları'nın onayıyla, misafir takım tribünleri, ev sahibi kulüpler tarafından kullanılabilecek. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet yav. Güzel kararlar ancak ilk 11 de zorunlu alt yapi oyuncusu kuralini niye iptal ettiniz ? Herkesin elinde Arda Güler gibi oyuncu olmadigi icinmi ? Birakin artik hep GS ye calismaya dürüst olun.
    Cevapla