İrfan Can ve Okay Yokuşlu'nun menajeri konuştu

İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu ve Tayfur Bingöl'ün menajerliklerini üstlenen Batur Altıparmak, İrfan Can Kahveci için kaptanlık sorusuna, Okay Yokuşlu için ise Beşiktaş ile Galatasaray iddialarına cevap verdi.

İrfan Can ve Okay Yokuşlu'nun menajeri konuştu
İrfan Can ve Okay Yokuşlu'nun menajeri konuştu
GİRİŞ 05.07.2022 09:44 GÜNCELLEME 05.07.2022 09:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye'de önemli futbolcuların temsilciliğini üstlenen Batur Altıparmak, İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu ve Tayfur Bingöl hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Altıparmak, Fenerbahçe'deki kaptanlık gelişmesi ve Okay Yokuşlu için ise Beşiktaş ile Galatasaray iddialarına cevap verdi.

Okay serbest kaldı

2010 yılında Altay'da profesyonel olan Okay Yokuşlu, 2011'de 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Kayserispor'a transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı oyuncu, 2015 yılında Trabzonspor'un yolunu tuttu. Yükselen grafiğini sürdüren Okay Yokuşlu, 2018 yılında 6 milyon Euro'ya İspanyol ekibi Celta Vigo'ya katıldı.

2021 yılında İngiltere ekibi West Bromwich'e kiralanan Okay, 2022 yılında ise Getafe'ye kiralandı. Getafe'deki kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Celta Vigo'ya dönen 28 yaşındaki oyuncu, kontratının bitmesiyle serbest kaldı. Okay Yokuşlu'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

"Okay'ın Türkiye'ye transferi halen bir opsiyon"

Transferde Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Okay Yokuşlu için Altıparmak, "Bizim Okay Yokuşlu için önceliğimiz Avrupa'da bir takımda forma giymesi. Elbette ki Türkiye de transfer açısından halen bir opsiyon" dedi.

Beşiktaş ile anlaşma yaptılar mı?

Altıparmak Beşiktaş iddiaları için, "Beşiktaş ile anlaştık gibi bir durum söz konusu değil. Şu anda netleşen bir şey yok. Okay da değerlendirme aşamasında" ifadelerini kullandı.

"Tayfur Beşiktaş'ta oynamak istiyor"

Alanyaspor forması giyen Tayfur Bingöl'ün Beşiktaş'a transfer ihtimali hakkında ise ünlü menajer, "Tayfur Bingöl, Beşiktaş'ta oynamak istiyor. Önce kulüplerin anlaşması gerekiyor. Futbolcu, 'Hayalim Beşiktaş'ta oynamak' diyor mu? Evet, diyor. Ben kulüplerin arasına girmem Tayfur'ın transfer için bir arzusu var" diye konuştu.

İrfan Can için kaptanlık cevabı

Öte yandan Fenerbahçe'de forma giyen İrfan Can Kahveci'nin kaptanlık hedefi için Altıparmak, "İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de mutlu. Kendisiyle henüz kaptanlık meselesini konuşmadım. Yeni sezona umutla baktığını söyleyebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.

4 gol 7 asist

Yeni sezonda Fenerbahçe'de Mesut Özil belirsizliği sürerken daha fazla şans bulması beklenen ve Başakşehir'den transfer edilen İrfan Can, geçen sezon 29 maçta 4 gol 7 asist üretti.

Fenerbahçe'de geride kalan sezonda en çok kilit pası veren oyuncular belli oldu... İrfan Can Kahveci 22 kilit pası ile bu istatistikte zirvede yer aldı. Kahveci'yi 17 kilit pası ile Mert Hakan Yandaş takip ederken, Diego Rossi (15), Ferdi Kadıoğlu (14) ve Bright Osayi Samuel (11) kilit pası verdi. (Sporx)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Speak Turkish 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye transferi "opsiyon" mu yoksa bir seçenek olasılık veya tercih mi ? Özelikle bu futbol içinde olan kişiler Türkçemizin zayıflamasında bir numaralar.
    Cevapla