Sergen Yalçın geri dönüyor! İşte yeni adresi

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu. Siyah beyazlılar ile çifte şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın yorumculuğa geri dönüyor.

Sergen Yalçın geri dönüyor! İşte yeni adresi
Sergen Yalçın geri dönüyor! İşte yeni adresi
GİRİŞ 26.06.2022 18:14 GÜNCELLEME 26.06.2022 18:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın efsaneleri arasında yer alan Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu. Siyah-beyazlı takımla hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası'nı kazanan Yalçın, yeni sezonda başarılı sonuçlar alamayınca takımdan ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından sessizliğini koruyan Sergen Yalçın eski mesleğine yani yorumculuğa geri döndü.

SERGEN YALÇIN KAMERA KARŞISINA GEÇİYOR

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'a Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatarak futbolculuğunun ardından teknik direktör olarak da kulüp tarihine geçen Sergen Yalçın ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. 9 Aralık 2021 tarihinde, Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra dinlenmeyi tercih eden Sergen Yalçın'a Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip oldu. Sergen Yalçın bu teklifi reddetti ve yeni bir maceraya yelken açtı.

KARARI ELEŞTİRİ ALDI

Sergen Yalçın'ın sosyal medya platformu YouTube'da yayın yapan Kafa TV'de yorumculuk yapacağı açıklandı. Bu olayın ardından Beşiktaş taraftarı büyük şaşkınlık yaşadı. Herkesin teknik direktörlüğe devam etmesini beklediği Sergen Yalçın, sosyal medyadan da eleştirildi. (Akşam)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • SİVASLI 2 yıl önce Şikayet Et
    bunun derdi para deyilki,kumar at yarışı vs vs vs.bekar yaşayan canbaz.
    Cevapla
  • Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen yorularak kazanmayı sevmez.
    Cevapla
  • frontliner 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih terimde spikerin yaninda yorumcu o zaman.
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam sıkıya gelemiyor. O kadar yetenek var ama azim yok işte ne yaparsın
    Cevapla
  • Part 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Beşiktaşlıyım ama Sergen zor günlerin cocuğu adamı değildir .ehli keyftir hazırcıdır onun faydaları gecicidir kalıcı değildir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle