TFF başkanlık seçimi için 9 isim aday oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu, dün sona eren başkanlık seçimi adaylık başvurularının ardından TFF Başkanlığı için aday olan isimleri açıkladı.

GİRİŞ 10.06.2022 11:09 GÜNCELLEME 10.06.2022 11:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 16 Haziran tarihinde yapılacak Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu için adaylık başvuruları TFF Statüsü'nün 38. maddesi hükümleri kapsamında, dün sona erdi.

TFF Başkan Adaylığı için TFF Statünün 38. maddesinde belirtilen yeterlilik şartları ve başvuru belgelerinin incelenerek değerlendirme yetkisi Genel Kurul Divan Kurulu'na ait olmak üzere, genel kurulda başkan adayı olmak için TFF Genel Sekreterliği'ne başvuran kişiler soyadı sırasına göre aşağıda belirtilmiştir:

1. Ufuk AKÇEKAYA
2. Ramazan ATAŞ
3. Mehmet BÜYÜKEKŞİ 
4. Gökhan KIZILTAN
5. Sedat OLCA
6. Hayati ÖZGÜL
7. Ayhan SAĞALTICI 
8. Cemal TARANCI
9. Hüseyin YANGIN

TFF Başkan Adayları, 16 Haziran'da yapılacak genel kurul toplantısında, delegelerin beşte birinin yazılı teklifini Genel Kurul Divan Kurulu'na sunmak zorunda. Aksi halde, başvuru sahiplerinin adaylıkları düşecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolun içinden,özünden yani profesyonel futbol oynamış arkadaş varmı içlerinde.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de ali koç a karşıyım siyaset yaptığı içinde bu nasıl bir mantıktır. Adam bu sefer haklı. Diyor ki yakın aleabası bylock ve fetö iltisaklı. Bu mevkilere gelecek kişilerin karın ağrısı olmamalı. Neresi yanlış bunun?
    Cevapla
  • Fatih55 1 yıl önce Şikayet Et
    Ufuk Akçakaya denen zat Tokatspor'u tarihe gömdü Türk futbolunda başına gelirse olacakları söylemeye gerek yok herhalde
    Cevapla
  • Ankaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Netice itibariyle bu adaylardan kesin olarak 4 tanesi kesin 5 ve 6.cisi yüksek ihtimalle tavşan adaylardır. Ellerinde sadece kendilerine iade edilen başvuru dilekçeleri kalacaktır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet büyük ekşi madem ali koç bu zata karşı ondan dolayı mehmet büyükekşi doğru isim ali koçun kime karşıysa tff için doğru aday odur
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani fetö ile devam diyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle