Mancini ile bir hafta... Formadaki detay dikkat çekti

Galatasaray'da Fatih Terim'in antrenör ekibinde yer alan ve yolların ayrılmasıyla görevinden istifa eden Selçuk İnan, kişisel antrenörlük gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Mancini ile bir hafta... Formadaki detay dikkat çekti
Mancini ile bir hafta... Formadaki detay dikkat çekti
GİRİŞ 08.06.2022 19:29 GÜNCELLEME 08.06.2022 19:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski futbolcusu Selçuk İnan, kariyerini noktaladıktan sonra antrenörlüğe adım atmış ve Fatih Terim döneminde teknik ekipte yer almıştı.

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'daki görevinden istifa eden Selçuk İnan, teknik direktörlük için kişisel gelişimini sürdürmek adına çalışmalarına devam ediyor.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Roberto Mancini'nin ve teknik ekibinin yanında İtalyan Milli Takımı'nın çalışmalarını yakından takip eden Selçuk İnan, Mancini'den imzalı forma aldı ve fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. 

Selçuk İnan son olarak Galatasaray'da da birlikte çalıştığı, şu anda İtalya Milli Takımı teknik direktörü olan Roberto Mancini ve ekibiyle 1 hafta geçirdiğini paylaştı. Roberto Mancini ve teknik ekibindeki Daniele De Rossi ve Attilio Lombardo gibi tecrübeli isimler ile vakit geçiren Selçuk İnan, "Bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Sizinle futbol konuşmak, bilgi ve tecrübelerinizi öğrenmek benim için çok değerliydi" dedi.

Roberto Mancini, Selçuk İnan'a imzalı forma hediye etti. Formada yazan yazı dikkat çekti:

"Türkiye'nin bir sonraki büyük teknik direktörüne. Bol şanslar."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • gs41 1 yıl önce Şikayet Et
    aman galatasaraydan uzak dursun. Fener çalım atsın bize
    Cevapla
  • deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon kardeş sen bu adamdan çok iyi teknik direktör olur demedi demeyin
    Cevapla