Şenol Güneş'e teklif üstüne teklif!

Eylül 2021'den bu yana takım çalıştırmayan teknik direktör Şenol Güneş'e Arap Yarımadası'ndan 3 teklif geldiği ve tecrübeli hocanın teklifleri beklettiği belirtildi.

Şenol Güneş'e teklif üstüne teklif!
Şenol Güneş'e teklif üstüne teklif!
GİRİŞ 20.04.2022 09:56 GÜNCELLEME 21.04.2022 00:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Eylül 2021'den bu yana takım çalıştırmayan ve Valerien Ismael öncesi adı sık sık Beşiktaş'la anılan Şenol Güneş'le ilgili sürpriz gelişme yaşandı

Akşam'da yer alan habere göre; 7 aydır takım çalıştırmayan tecrübeli hoca ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. 69 yaşındaki tecrübeli teknik adam yeni sezonda Arap Yarımadası'nın yolunu tutabilir. 14 takımın yer aldığı Birleşik Arap Emirlikleri ligindeki 3 takımdan şubat ayı sonunda teklif almıştı.

TEKLİFLERİ BEKLETİYOR

Şenol Güneş'in menajerler aracılığıyla aldığı 3 teklife aradan 2 ay geçmesine rağmen hala cevap vermemesi dikkat çekti. Şenol Güneş'in yeni sezon için aldığı bu teklifleri beklettiği ve gelecek olası diğer tekliflerle birlikte düşünüp son kararını vereceği öğrenildi.

KARİYERİ KUPALARLA DOLDU

Son olarak 18 Mart 2019 ile 10 Eylül 2021 tarihleri arasında A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Şenol Güneş'in teknik direktörlük kariyerinde 6 kupası bulunuyor. Beşiktaş ile 2 Süper Lig kupası kazanan Şenol Güneş, 2 Türkiye Kupası ve 2 de Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi.

TEK YURT DIŞI MACERASI FC SEOUL

Şenol Güneş 2007-09 yılları arasında Güney Kore'nin FC Seoul takımını çalıştırmıştı. 

YORUMLAR 9
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence abartildigi kadar iyi bir antrenör degil. Basinin abartmasi ve vizyonsuz. Korkak futbol oynatan, Izlanda'ya karsi bile kendi evimizde 0 - 0'a yatan ve bunu da basariymis gibi lanse eden adam antrenör degildir. Trabzon'a gelmesin de nereye giderse gitsin.
    Cevapla
  • Cemiyetten 1 yıl önce Şikayet Et
    70 inden sonra imza atacakken bile sağlık raporu isteniyor noter mahkemelerde hala bu adama teklif geldiğini iddaa edenler poh poh luyor bakın görün bir türk takımına yamarlar ver gazteciye 3-5 kuruş yazsın sana 50 külüp peşinden koşuyor yok seyrediyor yok radarında kahkahlarla gülüyorum tancu çolak abinizde milli takıma geliyor derlerse şaşırmayın vallai adam olmayız
    Cevapla
  • MHP 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda vizyon sifir
    Cevapla
  • hasdkl 1 yıl önce Şikayet Et
    fosilleri artık istemiyoruz.
    Cevapla
  • adl 1 yıl önce Şikayet Et
    adam milli kazanc elde ediyir biyerle anlasirsa tazminati biter bir iki yil daha kontarati var milli takimla sanirim niye gitsin....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle