TFF'den Jaap Uilenberg'e tepki!

TFF, Merkez Hakem Kurulu’na eğitim danışmanlığı görevinden istifa eden ve TFF'yi hedef alan açıklamalarda bulunan Jaap Uilenberg'e tepki gösterdi.

TFF'den Jaap Uilenberg'e tepki!
TFF'den Jaap Uilenberg'e tepki!
GİRİŞ 09.04.2022 17:16 GÜNCELLEME 09.04.2022 18:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmalığı görevinden istifa eden ve daha önce TFF'yi hedef alan açıklamalarda Jaap Uilenberg'e bir cevap açıklaması yayınladı.

İşte TFF'nin açıklaması:

TFF'den Jaap Uilenberg'e tepki!

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde Merkez Hakem Kurulu’na eğitim danışmanlığı yapan Sn. Jaap Uilenberg’in kamuoyuna yansıyan talihsiz ifadeleri nedeniyle bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

TFF bünyesinde eğitim hizmeti veren bir şahsın; TFF ve MHK’yı hedef alan açıklamalarının kabul edilmesi mümkün değildir. Sn. Uilenberg’in bizzat TFF Yönetim Kurulunun aldığı kararlara yönelik “kara sayfa”, “delice” ve “tehlikeli” gibi ifadelerinin ülkemiz hakemliği ve spor kültüründe asla yeri yoktur. Yıllarca içinde bulunduğu kuruma yaptığı bu saygısızca ve haddini aşan açıklamalarını kabul etmiyor ve açıkça iç işlerimize müdahil olma girişimini de şiddetle kınıyoruz.

TFF ile olan sözleşmesinin 31.05.2022 tarihinde sonlanacak olması ve bu tarihten sonra kendisi ile göreve devam edilmeyeceğini bilmesine rağmen farklı bir algı yaratma çabası ile gerçek niyetini açıkça ortaya koymuştur. Sn. Uilenberg’in hakemlerimiz üzerinde baskı ve kamuoyunda gerçeği yansıtmayan bir algı oluşturma çabasını dikkatlice izliyor, yıllarca TFF’de ücreti karşılığında çalışan Sn. Uilenberg’in mesleki etik kuralları gereğince davranmasını kendisine hatırlatıyoruz."

YORUMLAR 4
  • rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    turkiyede adammi yoktu adam hakli aldi parayi simdi jeyif yapiyor
    Cevapla
  • Orhan Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı beyler acemice yaptığınız işler yüzünden dünyaya rezil oldunuz
    Cevapla
  • heykeltraş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ulanberg ne iş yapar ?. kaç para alır ? bilen var mı ?
    Cevapla
  • hassaann 2 yıl önce Şikayet Et
    Buna kim para veriyorsa ona hakkımız haram zıkkım olsun
    Cevapla