TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in görevinden istifa ettiği resmen açıklandı.

GİRİŞ 04.04.2022 14:27 GÜNCELLEME 04.04.2022 22:49
Bu Habere 277 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, Başkanımız Sayın Nihat Özdemir görevinden istifa etmiştir. Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla, Türkiye Futbol Federasyonu'na Başkan Vekili Sayın Servet Yardımcı vekâleten başkanlık edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yönetim kurulunun yeni bir görevlendirmede daha bulunduğu ve Mustafa Çağlar'ın, TFF başkan vekilliği görevine getirildiği kaydedildi.

Nihat Özdemir, TFF tesislerinden ayrıldıNihat Özdemir, TFF tesislerinden ayrıldı

Görev süresinin dolmasına 1 yıl kalan Nihat Özdemir, 2019 yılında yapılan seçimle göreve gelmişti. TFF seçimi 2023 Haziran’da yapılacaktı.

TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, Haziran ayındaki TFF genel kuruluna kadar TFF Başkanlığı görevini yürütecek.

Nihat Özdemir'in TFF başkanlığı döneminde neler yaşandı?Nihat Özdemir'in TFF başkanlığı döneminde neler yaşandı?

YORUMLAR 277
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    çok şükürki gittide Fenerbahçe camiası aziz yıldırımın tetikçisinden kurtuldu.sırf ali koçun başarılı olmaması için elinden geleni yaptı. yahu Haluk ulusoy tff başkanıyken GS 4 kez üst üste şampiyon olduki Haluk efendi GS kongre üyesi, Yıldırım demirören TFF başkanıyken BJK 2 kez üst üste şampiyon oldu bide 2 şampiyonlukta hibe edildi ki demirören BJK başkanıydı. Ammaaa Mehmet ali aydınlar başkanken fenerbahçe ya son maçta şampiyonluk kaçırdı yada olduğu şampiyonlukta elinden alınmak istendi ki fenerbahçe başkan adayıydı bi ara.Ya nihat efendi aziz efendinin ikinci adamıydı sırf ali koç başarısız olsun diye elinden geleni ardına koymadı.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Nihat bey kişilikli bir insan çünkü adam aylar öncesi istifa etmeyi düşünmüştü ama sürekli birileri araya girerek engellediler. Bundan sonra TFF'nin başına geçecek kişi kesinlikle üç büyüklerden olmamalı. Çünkü başkanın objektif ve bağımsız çalışmasına izin verilmiyor.
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Yayın haklarını fenerli saran'a verdi ve gitti.
    Cevapla
  • _*(1453)*_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener bahce görünümlü nihat bey hatır olarak kovduğu hakamler sayesin de ts yi şampiyon yaparak önce hakemleri kovdu ardındanda kendi gitti dikkat edin bu olaylardan sonra ts de bir tedirginlik var cünkü herşey deşifre olmaya başladı.
    Cevapla
  • Sivaslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Erman toroğlu Etkisi, Zengin iş adamı spordan ne anlar,őyle menfaati varkı gidip başkanlık yapıyor. Ye kürküm ye ye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle