Rıdvan Dilmen'den MHK'nın kararına tepki!

Rıdvan Dilmen, MHK'nın aldığı 12 hakemin sezonun kalanında maç yönetmemesi kararını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den MHK'nın kararına tepki!
Rıdvan Dilmen'den MHK'nın kararına tepki!
GİRİŞ 08.03.2022 22:19 GÜNCELLEME 08.03.2022 22:19
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Merkez Hakem Kurulu'nun 12 hakem için aldığı sezonun kalanında maç yönetmeme kararını canlı yayında değerlendirdi.

TRT Spor'a konuşan Rıdvan Dilmen, "Bu ihraç edilen hakemlerin hepsi insan evladı. 3 tane gerekçe sunmaları lazım ama yapamazlar. Halis Özkahya'yı yalandan koymuşlar listeye. Halis Özkahya 4 ay önce hakemliği bıraktı. Neyini sonlandırıyorsunuz. Adam bıraktı zaten pasta kestiniz. Bu arkadaşların VAR kayıtlarında bir suistimal varsa kamuoyuna dersiniz ki 'Cüneyt Çakır VAR'ın müdahalesine rağmen gitmedi. 'Bu benim için geçerli sebeptir. Bir maç bile olsa bunu yaptıysa affetmem. Bu suistimalse ve açıklarlarsa problem yok. İkincisi, terör örgütü üyesiyse PKK veya FETÖ neyse. Fakat siz bu arkadaşların sicillerine baktığınızı söylüyorsunuz. Bunu da diyemezsiniz. Üçüncüsü, 'buradaki hakemlerin hepsinde şike tespit ettik' dersiniz. Dördüncü de 'başarısızlardı gönderdik' dersiniz. Başarısız buluyorsan görev vermezsin. Sezon sonu yalanını bıraksınlar sezon sonuna kadar maç vermeyeceğiz demek daha büyük bir ayıp." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 34
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan bu sefer güzel konuşmuş
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanın avukatı
    Cevapla
  • AliT 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye o top oynayan çocuklar koca kulüp yöneticileri insan evladı değil mi bir iki kulüp maç kazansın diye diğer kulüplerin hakkına müdahale eden senin insan evladı dediğin bu zarlar değilmi sen merak etme FB ye maç kazandıracak hakemleri fenerasyon ayarlamış o hakemleri daha çok takdir edeceksin onlar senden daha şeytan olacak
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu len. Kurduğunuz düzeni mi bozdular.
    Cevapla
  • Zaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan fenerbahce kuklası. Fener lehine çalışsnlar vardır içlerinde. Cüneyt gibi. Eski şike günlerini özledi rıdvan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle