Morozyuk, Türkiye'den böyle yardım istedi!

2019-2021 yılları arasında ülkemizde Çaykur Rizespor forması giyen Ukraynalı Mykola Morozyuk, Türkiye'den yardım istedi.

Morozyuk, Türkiye'den böyle yardım istedi!
Morozyuk, Türkiye'den böyle yardım istedi!
GİRİŞ 01.03.2022 12:25 GÜNCELLEME 01.03.2022 22:53
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Daha önce ülkemizde Çaykur Rizespor forması giyen Ukraynalı futbolcu Mykola Morozyuk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Türk halkından yardım istedi.

Morozyuk yaptığı paylaşımda, "Türkiye için zor zamanlar yaşanırken, Türk ordusuna ve tüm Türk halkına destek verme şansım olmuştu. O fotoğraf için Rus takipçilerimden tehdit ve hakaret içeren bir sürü mesaj almıştım! Ama ikinci vatanım olan Türkiye ve halkı için yaptığım, kalbimin derininden gelen bu eylemimden hep gurur duydum. Bugün vatanım Ukrayna'da savaş var! İnsanlar hür yaşadıkları bağımsız Ukrayna'mın topraklarında öldürülüyorlar, roketler uçuşuyor, kadın ve çocuklar katlediliyor ve bütün bunlar ŞEYTAN olarak adlandırılan, Ukrayna halkını yok etmeyi amaçlayan tek bir adam istediği için oluyor. Kudretli Türk ulusunun önünde dizlerimin üstünde yalvarıyorum! Sizlerin Ukrayna'yı ne kadar çok sevdiğinizi biliyorum. İstanbul'dan Erzurum'a, Ankara'dan Hatay'a, Antalya'dan Adana'ya, Sivas'tan memleketim Rize'ye... Halkıma en azından ufak bir dayanma şansı verin. Aileme kavuşmam lazım ve inanıyorum ki; Türkiye mavi-sarı renklere bürünecek" dedi.

YORUMLAR 140
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah zalimleri kahretsin.
    Cevapla
  • Muhammet Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Provakatif zorla acitasyonla turkiyeyi savas a cekmeye calisiyorlar neden nato demiyorlarda turkiye diyorlar
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adan ab ve natonun ve batının kendilerini nasıl yakniz biraktigini görmüş ..ama biz bu savaşı durduramayiz.niye rusya ve abd nin arasına giremeyiz arada aracı dayak yermiş. zaten kavilli savaş. rusya işgalci abd kurtarıcı olacak. .demek istediğim bu savaş bizi aşar
    Cevapla
  • FASON GÜÇLER 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper FASON GÜÇLER zayıf ülkelerde bile Afgan, Çeçen, Irak’ta vs büyük darbeler yiyip kaçtılar, bunlar orta ölçekli savaşçı ruha sahip bir millete, böyle bir ülkeye çatarlarsa o ülke bunları gömer, bunların alayı korkak, ödlek..Ukrayna’da bile ne kadar zorlanıyorlar.
    Cevapla
  • oğuz 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiye savaşa girip birilerine yardım edecekse illa israile karşı savaşacaktır suriyede savaşacaktır evvela odurümmet için savaşacagız müslümanlar böck gibi öldürülürken kimsenin umrunda degildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle