Nihat Özdemir'den Murat Sancak'a tepki!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın açıklamaları hakkında konuştu.

Nihat Özdemir'den Murat Sancak'a tepki!
Nihat Özdemir'den Murat Sancak'a tepki!
GİRİŞ 16.02.2022 12:22 GÜNCELLEME 16.02.2022 16:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın "TFF'de ve hakemler içinde FETÖ'cüler var" sözleriyle ilgili konuştu."

Murat Sancak: Beşiktaş'tan özür dilerim!Murat Sancak: Beşiktaş'tan özür dilerim!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine Nihat Özdemir "Bir kulübün başkanına direk cevap verecek durumda değilim. Sportmenliğe, centilmenliğe aykırı bir açıklama varsa Disiplin Kurulu'na sevk edilir. Konuşan başkanın takımı 3. sırada. Bu süreçte maçları yöneten hakemler Ay'dan mı geldi? Avrupa'dan mı geldi? Galip gelince hakemler iyi, beraberlik veya mağlubiyette hakem kötü! Hakemler de insandır. Yapılan bir hata varsa, gereken yapılır." açıklamasını yaptı.

Nihat Özdemir ayrıca "Yarın Fenerbahçe maçına gitmeye çalışacağım. İnşallah Fenerbahçe ve Galatasaray, Avrupa'da yoluna devam eder" dedi.

YORUMLAR 16
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Nihat sen kimin avukatlığını yapıyorsun hayırdır nereden talimat alıyorsun gerci belli ve hangi yüzle fener maçına geleceksin gelme istemiyoruz 59 öncesi şampiyonlukların neticesini açıkla yukardan engellenmiyorsa şayet..
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan gereği yapılır demekle bu işler olmuyor hangi olumsuz hakem kararını düzeltme yaptınız bir hafta hakemi dinlendir iş tamam böyle adaletsizlik olmaz, maç Adanademir sporun hakkı olduğunu bildiğiniz halde neyi konuşuyorsun suçlu idareciler değilmi kılıf bulundu siz masumsunuz idareciler artık ne yapsın laf söylemekten başka
    Cevapla
  • Hamsi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler den dolayı maçları kim izliyor sayın Nihat
    Cevapla
  • Fb li 2 yıl önce Şikayet Et
    La hamsi konuşma
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi bir Galatasaraylı olarak diyorumki; Avrupa’da ülkeni temsil eden bir takıma karşı bunca yapılan hatalar neticesinde inşallah yenilir ve elenir.
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Özdemir'in yerinde olsam yeni TV falan kurmam. "Mevcut fiyatı beğenmeyenler gelsin daha fazlasını versin" derim. Ağzı olan konuşuyordu. Şimdi ne oldu? Lig TV'nin verdiği paranın yarısını bile veren çıkmaz. Yılda 38 hafta 90 dakika top oynayana 100 öğretmen maaşı vermeyeceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle