Rıdvan Dilmen: Benim adım kesinlikle verilmesin

Aydın'ın Nazilli ilçesinde doğup büyüyen, Türkiye'nin ünlü eski futbolcularından, yorumcu Rıdvan Dilmen; Nazilli İlçe Stadı'nın adının 5 Eylül Stadı olarak değiştirilmesini önerdi.

Rıdvan Dilmen: Benim adım kesinlikle verilmesin
Rıdvan Dilmen: Benim adım kesinlikle verilmesin
GİRİŞ 01.01.2022 14:52 GÜNCELLEME 01.01.2022 14:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Nazilli Sümerspor'da futbola başlayan Dilmen, katıldığı bir televizyon programında son dönemde Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli gibi büyük başarılar yakalamış teknik direktörlerin isimlerinin statlara verilmesinin kendisine sorulması üzerine, "Statlara hocalarımızın isimleri konuluyor. Doğup büyüdüğüm, yetiştiğim, futbola Nazilli Sümerspor da başladığım Nazilli'de benimle ilgili bir tasarruf olmasını asla istemiyorum. Şu anda Nazilli Şehir Stadı olarak devam ediyor. Eğer uygun görürlerse 5 Eylül Stadyumu olarak değişmesinde fayda var. Çünkü; 5 Eylül Nazilli'nin kurtuluşudur. Eğer değerlendirirlerse mutlu oluruz" dedi. 

Dilmen, Nazilli'nin her sokağının kendisinin üzerinde emeği olduğunu belirtip, ölünce memleketine gömülmeyi de vasiyet etti. 

YORUMLAR 13
  • Mümin Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben başka bir konuya değineceğim.şehitlerimiz ve gazilerimiz vede bu islam için ve bu ülke için mücadele edenlerden Cenab-ı Allah binlerce defa razı olsun.Rahmete kavuşanların mekanı cenneti ali olsun İnşaallah.isimleri mutlaka önemli bir yerlere verilsin.Ama sırf yalakalık olsun diye tabiri caizse kırk yere verilip basite indirgenmesin.o değerlerin ismi hep büyük kalsın.Ama değerli.yerlerde olsun.Bazu aileleride şımartılmasın.Lütfen ipin ucunu kaçırmayalım.Bazıları kendine çeki düzen vermeli.çünkü taş yerinde ağırdır.
    Cevapla
  • B.Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence harhangi birinin adı bir yere hayattayken verilmemeli zira bu durum kişinin kibre kapılmasına neden olabilir bu da çok tehlikeli bir şeydir.
    Cevapla
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    senol gunes kufur etmemis olabilir ama senol gunes gibiler yuzunden bu millet cok kufure magruz kaldi basarilari ortada kimse basarili felan degil....
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Son 2 senedir tıdvan tarafsız değil fb li olarak yorum yapıyor.bence memleketine defnedilmek istemesi gayet doğal.bana kalsa adı stadada verilebilir.çünkü rudvan çok büyük ama istikrarlı olmayan bir topçuydu.fb için büyük isimdi.ama milli takımda harikalar yaratmadı.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    iki mi! oniki senedir belki daha fazla
    Cevapla
  • gs1905 2 yıl önce Şikayet Et
    bencede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle