Jaap Uilenberg'den Sergen Yalçın'a cevap

Sergen Yalçın için sarf ettiği, “Beşiktaş’ın teknik direktörü, kulübede hakemlere büyük baskı oluşturuyor“ sözüne Jaap Uilenberg açıklama getirdi.

 Jaap Uilenberg'den Sergen Yalçın'a cevap
Jaap Uilenberg'den Sergen Yalçın'a cevap
GİRİŞ 11.09.2021 12:48 GÜNCELLEME 11.09.2021 12:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, Beşiktaş'ın tepkileri üzerine Uilenberg, kendini savundu.

"Derin bir üzüntü ile takip ettim"

Hollandalı futbol adamı, "Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yapmış olduğu 'Dördüncü hakem bana el kol hareketi yapma dedi' söylemi ile ilgili verdiğim cevabın maksadının dışında algılanmış olmasını derin bir üzüntü ile takip ettim. Türkiye'de uzun süredir MHK Eğitim Danışmanlığı görevini yürütüyorum ve kamuoyunun da bildiği üzere hiçbir dönemde bir kulübü ya da teknik direktörü 'hedef gösterme' gibi bir yaklaşımım asla olmamıştır ve olamaz… " dedi ve şöyle devam etti:

"Aslında teknik adamların hakemlere..."

"Türkiye'de teknik adamların hakemlerin üzerinde baskı oluşturduğunu ve her seminerde bu konunun üzerinde çalışmalar yaptığımızı ekledim. Aslında teknik adamların hakemlere yardımcı olması gerektiğini hem röportajda hem de TSYD toplantısında vurgulamıştım." 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 16
  • Amasyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde böyle, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
    Cevapla
  • Ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    1. Dünya Savaşı'nda da Osmanlı Ordularının başında alman komutanlar vardı. Bütün cephelerde Osmanlı orduları yenilgiye uğradılar. Ta ki orduların başına tekrar Türk komutanlar geçene kadar. Tâbi savaşın sonlarına yaklaşıldığı için her ne kadar önemli başarılar kazanıldıysa da maalesef yenik sayıldık. Demek istediğim toplumsal hayatın her alanında Türk toplumuna bir yabancı liderlik etmemeli. Yabancılar dan bize hiçbir zaman fayda gelmemiştir.
    Cevapla
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    hacı adam senin sağlayamadığın adaleti sağlıyor. sergen de kusura bakmasın geçsin trt ye pozisyon pozisyon bjk aleyhine olan kararları yorumluyor. salih uçan ın pozisyona bile ilk sarı haksız da bilmem ne de . 2.sarı direk kırmızı olmalı ona hiç sesi çıkmıyor. elin gavuru dediğimiz adamlar bizden daha ahlaklı merak etmeyin. sergen de çatacak yer bulamamış sanırım
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Lafi istedigi yerden anlamak bize mahsus keske bu avrupalilar bu disiplinle müslüman olsalar belki insanligmizdan utaniriz
    Cevapla
  • Md1983 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylemiş
    Cevapla
  • Ahmettt 2 yıl önce Şikayet Et
    Suç adam da değil ki onu adam yerine koyup seminer verdirende. Gitsin Hollanda'da hakem eğitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle