Serkan Balcı: Caner Erkin dilini tutamıyor

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Serkan Balcı, Fenerbahçe'nin Pereira ile başarılı olacağını söyleyerek kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Serkan Balcı: Caner Erkin dilini tutamıyor
Serkan Balcı: Caner Erkin dilini tutamıyor
GİRİŞ 09.08.2021 08:50 GÜNCELLEME 09.08.2021 12:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teknik direktör olmaya hazırlanan Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski yıldızı Serkan Balcı önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den Trabzonspor'a A Milli Takım'dan Ronaldo'ya kadar dikkat çeken sözler sarf etti.

Şenol Güneş'in takımı iyi hazırlamadığını vurgulayan eski futbolcu, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin için yorum yaptı.

İşte Serkan Balcı'nın o çok konuşulacak açıklamaları:

"Ben Trabzonspor’a isteyerek gittim. Kalmamı istiyorlardı ancak bir şeyler oldu söz verdik, anlaştım. 6 sene çok mutlu zamanlar yaşadım. Kariyerim boyunca mutsuz olduğum zamanlar olmadı. Tercihlerimi hep ben yaptım. Belki Avrupa’ya gidebilirdim. Öyle bir şansım vardı. Ama o zaman Türk futbolculara ön yargılı bakıyorlardı. Selçuk İnan’a, Burak Yılmaz’a teklif geldi. Ama korktuğumuzdan mı yapamayacağımızdan mı tercih etmedik Avrupa’yı. Tek yanlış tercihim bu olabilir."

'Quaresma, Ronaldo'dan daha yetenekli'

"4 defa Cristiano Ronaldo’ya karşı oynadım. Çok yetenekliydi. Bundan daha da yetenekli ama Quaresma ondan daha yetenekliydi belki de. Ama özel hayatına çok dikkat etti. Yemesi içmesi gibi. Adam kendini dünyanın en iyisi olacağım diye futbola adamış. Rüştü abiye sorabilirsiniz. Quaresma, Ronaldo’dan daha yetenekliydi ama vurdumduymazdı. Quaresma bence dünyanın en iyi futbolcusu olabilirdi. Ama çok çalışmak daha farklı bir şey."

Caner Erkin yorumu

"Caner Erkin’i tanırım. Çok iyi birisi. Dilini tutamıyor sadece. Özünde hem iyi biri hem çok iyi futbolcu. Pereira bir sistem deniyor. O sisteme uymamış olabilir. Belki de yine dilini tutamadı ne yaşadığını bilmiyoruz tabii. Caner Türkiye’nin en iyi sol beki bence. Onun yerine Novak’ı deniyor. Trabzonspor’da iyiydi ama Fenerbahçe’de bu performansı sağlayamadı."

"Ancak bir temizlik yapıldığını düşünüyorum. Kamuoyu hep onların üzerinden gitti. Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Caner hep bu üçlünün üzerinden dönüldü. Baktığınız zaman az kalsın şampiyon olacaktı Fenerbahçe geçen sezon. Başarısızlık var diyemem. O dönem artık geçti şu an hocanın tercihleri önemli. Oynatır veya oynatmaz 20-25 futbolcu var orada. Önümüze bakmalı ve iyi performanslar göstermeye çalışmalıyız. Ancak Caner gittiyse onun yerine çok iyi bir oyuncu almak gerekiyor."

'Şenol Güneş takımı iyi hazırlayamadı'

"EURO 2020 Milli Takım performansıyla ilgili Balcı, "Avrupa Şampiyonası’ndan sonra Avrupa takımlarının bizim oyuncularımıza bakış açıları değişti. Kendileri de bu performans düşüklüğünü beklemiyorlardı bence. Sadece futbolcuların suçu değil bütün ülkenin suçu. Çok büyük beklentiye soktular takımı. Bunu voleybol takımına da yaptılar. Çin’i yendik sonrasında fazla misyon yüklüyoruz sporcuların üstüne. Bu bize hem de hocamıza ders olur. Hoca iyi hazırlayamadı takımı bence. Onu çok iyi tanırım. Başarısızlığın nedenini bulamadık biz."

 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • Positive Energie 2 yıl önce Şikayet Et
    Hımmm.
    Cevapla