İskenderunspor, Ümit Karan ile anlaştı!

Jan Olde Riekerink'i CEO olarak göreve getiren İskenderunspor, teknik direktör Ümit Karan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İskenderunspor, Ümit Karan ile anlaştı!
İskenderunspor, Ümit Karan ile anlaştı!
GİRİŞ 30.06.2021 14:21 GÜNCELLEME 30.06.2021 14:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CEO’luk görevi için ünlü teknik adam Jan Olde Riekerink ile anlaşan İskenderunspor teknik direktör Ümit Karan'la da anlaşma sağladı.

Futbolculuk kariyerinde birçok kez milli formayı terletmiş ve aynı zamanda bir dönem Galatasaray forması giymiş olan Ümit Karan ile teknik direktörlük konusunda 3 yıllık anlaşmaya vardı.

İskenderunspor A.Ş. yönetim kurulu başkanı Hakan BOLAT, sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşım ile İskenderunlulara müjdeyi vererek, "Camiamıza hayırlı olsun." dedi.
 

YORUMLAR 4
  • devlet ve millet 2 yıl önce Şikayet Et
    bir iskenderunlu olarak futbolculuk yıllarında topun ayağına gelmesini bekleyen, defansa faydası az olan, bilgi eksikliği olan birine sırf tecrübe kazansın diye koca bi memleketin takımı teslim edilmez. ona verdiğiniz para nekadar bilmem ama o parayla daha iyi direktör bulunur. Haa şunuda söyleyeyim; Milletin bir kısmının dar boğazdan geçtiği şu dönemde bir iki tane adama para yağdırmak helal de değillll
    Cevapla
  • Selami Türkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    özür özat la karıştırdım.
    Cevapla
  • Samet 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük paralar büyük fiyasko iskenderunspor yandı amatörler e düşerler
    Cevapla
  • Mehmet Çolak 2 yıl önce Şikayet Et
    Mılletin parasina yazik. Umiti anladıkta Ceo ne ya ? Altyapı için saglam bir ekol hocası yeter. Buyuk düşünuyorsan.
    Cevapla