Acun Ilıcalı, Hull City'i satın alıyor!

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı,

Acun Ilıcalı, Hull City'i satın alıyor!
Acun Ilıcalı, Hull City'i satın alıyor!
GİRİŞ 25.05.2021 18:52 GÜNCELLEME 25.05.2021 18:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından İngiltere'de bir takım satın almayı düşündüğünü açıklamıştı. Fortuna Sittard'daki ortaklığını sonlandıran Ilıcalı'nın İngiltere'den satın almayı planladığı takım ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın 'Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz' açıklamasındaki takım ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın İngiltere 1. Lig ekiplerinden Hull City'yi satın almak için görüşmelere başladığı aktarıldı. Kulübe yakınlığı ile bilinen Hull Daily Mail'de yer alan habere göre iki taraf arasında satın alma görüşmeleri resmen başladı.

Haberde Acun Ilıcalı'nın sadece Türkiye'de değil dünyada büyük bir girişimci olduğu ve futbolu çok sevdiği aktarıldı. Haberin detayında Acun Ilıcalı'nın Fortuna Sittard ile futbolda yöneticilik deneyimini yaşadığı bilgisi de paylaşıldı.

HULL CITY İLE PREMIER LİG HAYALİ
 
Hull Daily Mail'de yer alan haberde Ilıcalı'nın 'İngiltere'den bir kulüp satın almak istiyorum' açıklamasına yer verirken Ilıcalı'nın Hull City takımını Premier Lig'e çıkarma planlarının olduğu aktarıldı.

SATIN ALMANIN KISA SÜRE İÇİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR 

İngiliz basınında yer alan haberde iki tarafın da anlaşmaya yakın olduğu ve kulübün sahibi Allam’a yapılan en iyi teklifin Acun Ilıcalı tarafından yapıldığı belirtildi. Haberde resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılmasının planlandığı belirtildi.

15-20 MİLYON STERLIN CİVARINDA TEKLİF
 
Acun Ilıcalı'nın Hull City kulübün satın almak için Ehab Allam'a 15-50 milyon sterlin civarında bir teklif yapması bekleniyor. Hull City, İngiltere 1. Lig'de şampiyon olarak Championship'e yükselme başarısı gösterdi. Ehab Allam'ın bu başarı sonrasında fiyat artışına gidebileceği aktarıldı.

EHAB ALLAM 20 MİLYON STERLİN İSTİYOR 

Hull City'den West Ham'a transfer olan İngiliz yıldız Jarrod Bowen transferinden Hull City'nin gelir elde edebileceği ve Ehab Allam'ın 20 milyon Sterlin karşılığında kulübün haklarını Ilıcalı'ya devredeceği aktarıldı.

YORUMLAR 15
  • YaşaR 2 yıl önce Şikayet Et
    EzurumSporu kurtarsaydın,inciltereye niye Cidirsin.Türkiyede kazan dışarda ye bilindik sosyete fonasyonu.
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşar çok yaşa ama ticaretten pek anlamıyorsun.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerle oynarsa kimi tutar acaba
    Cevapla
  • dbs 2 yıl önce Şikayet Et
    para çok olunca....
    Cevapla
  • miktat yildirim 2 yıl önce Şikayet Et
    memleketi Erzuruma iş olanağı fabrikalar acsa daha iyi
    Cevapla
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanmaraşsporu alsan daha iyi olur bence, boşuna ne İngiltereye yatırım yapıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle