UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup!

Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir, İstanbul'dan alınan Şampiyonlar Ligi finali hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup!
UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup!
GİRİŞ 24.05.2021 16:21 GÜNCELLEME 24.05.2021 16:24
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir, BeINSports'ta önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektubu ilk kez açıkladı.

İşte TFF Başkanı Özdemir'in açıklamaları:

"KUZU KUZU GELECEKLER" DEMEDİM"

"Kuzu kuzu İstanbul'a gelecekler" açıklamasının kendisine ait olmadığını ifade Nihat Özdemir: "Kuzu kuzu oynayacaklar lafı benim değil. O gazete yazmış bu lafı. Kimse benden bunu duymamıştır. Ben bunu diyecek yaratılışta değilim. Niye yalanlamadım? Her konuşulana bakarsam, dinlersem bu işe zamanım yetmez. Birkaç arkadaş yalanlayalım dedi ama siz bakmayın, yolumuza devam edelim dedim.

"SİYASİ BİR KARAR ALDILAR"

"İngiltere'nin bu kararı aldığı gün Chelsea - Manchester City yetkilileri bizim stadı, antrenman sahalarını, otelleri gezdiler. Bu hazırlıklar nedeniyle TFF'ye teşekkür ettiler. Birleşik Krallık Devletleri, maalesef bir siyasi karar aldılar. Her türlü siyasi girişimi yaptık. Sağolsun, tüm siyasilerimiz görüşmeleri yaptı ama bizi maalesef kırmızı listeye aldılar bizi. Taraftarlara ve futbolculara dahi bir otelde karantinayı zorunlu tuttu"

"2023 ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE TALİBİZ"

"Biz Wembley'de oynanmasına şiddetle karşı çıktık. Bu nedenle maçı Portekiz'e aldı UEFA. 2023 Şampiyonlar Ligi finaline talibiz. Cumhuriyetimizin 100. yıl kuruluş dönemi. Aynı zamanda TFF'nin de 100. yıl kuruluş dönemi. UEFA bu görüşmeleri yapıyor. İlk yönetim kurulu toplantısında bu kararı alacak. Biz Olimpiyat Stadyumu'na hazırlarken büyük yatırım yaptık. Hem seyircili bir final, hem de Şampiyonlar Ligi finali alacağız."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A MEKTUP: "BAŞKA FİNALLER VERECEĞİZ"

"Tazminat için görüşmeler devam ediyor. Yatırım yaptık. Maliyetimiz var. UEFA'dan tazminat isteyeceğiz. UEFA Başkanı Ceferin, Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti. 'Bu finali alıyoruz ama başka finaller vereceğiz' mektubu yazdı. Onlarla ilişkilerimiz çok iyi. Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu üyesi. Son seçimi Montreux'ye gittik. Çok iyi oy aldı. Görüşmeleri, Servet Bey vasıtasıyla götürüyoruz. Çok iyi sonuç alacağız."

YORUMLAR 14
  • Goksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesinler, her geldiklerinde olay çıkarıyor holiganlar.
    Cevapla
  • musa 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupalıları istemiyorum ülkemde gelmesinler
    Cevapla
  • Mustafa54 2 yıl önce Şikayet Et
    Riv Riv
    Cevapla
  • konyaspor 2 yıl önce Şikayet Et
    bi başka ülkeye yapsalar ne olurdu acaba
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklımızla dalga geçiyorlar resmen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle