Ekuban'ın golünden sonra saha karıştı!

Trabzonspor'un Başakşehir'i 2-1 yenip TFF Süper Kupa'yı kazandığı maçta bordo-mavili ekibin attığı 2. golden sonra saha kenarı karıştı.

Ekuban'ın golünden sonra saha karıştı!
Ekuban'ın golünden sonra saha karıştı!
GİRİŞ 27.01.2021 23:43 GÜNCELLEME 27.01.2021 23:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Medipol Başakşehir'in 2-1 yenerek TFF Süper Kupa'yı kazandığı maçta Ekuban'ın 85. dakikda attığı gole Başakşehir cephesi tepki gösterdi. Golün ardında saha kenarı karıştı!

Kendi yarı sahasında Hasan Ali Kaldırım'dan topu kapan Djaniny, rakip yarı sahaya geçti, ara pasını attı. Savunma arkasına koşu yapan Ekuban, Mert'i geçti ve zor pozisyonda topu ağlara göndermeyi başardı.

Başakşehirli futbolcular golün ardından maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya uzun süre itirazlarda bulundu. Pozisyonun başında Djaniny'nin Hasan Ali Kaldırım'a faul yaptığını savunan Başakşehir'de Hasan Ali ve Deniz Türüç sarı kart gördü. VAR kontrolünün ardından gole engel olacak bir müdahale olmadığı tespit edildi.

Maçın son dakikalarında iki takımın yedek kulübeleri arasında arbede çıktı. Medipol Başakşehir İdari Direktörü Murat Yaman ile Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz arasında yaşanan tartışmanın ardından saha içi bir anda karıştı. Olayların ardından iki isim de kırmızı kartla tribüne gönderildi.

YORUMLAR 15
  • Muho 3 yıl önce Şikayet Et
    hakem 5. dk ts lehine penalti veremedi ve bundan sonra hakem için maç kontrolden çikti.Ts haketti tebrikler.
    Cevapla
  • Ali Şanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Faul pozisyonunda aslında Trabzonsporlu futbolcu kolu sıkıştırılarak çekiliyor o da ondan kurtulmak için kendini çekiyor. Okan hoca hakemlerden şikayetçi ise geçen seneki şampiyonluk hakkımız değildi demesi lazım.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz hayatınızda öyle kırmızı kart gördünüzmü
    Cevapla
  • Alia 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın kafasını yaramadı.tsnin penaltısını da verdi hakem fakat köşe çizgisinden kullandırarak futbola yeni bir yorum getirdi,çığır açtı
    Cevapla
  • laz 3 yıl önce Şikayet Et
    o değilde, reis hala bir tebrik mesajı yayınlamadı. BU kadar mı tarafsın.
    Cevapla
  • Mehmet Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlıkla alınanı nasıl tebrik etsin
    Cevapla
  • Fırtına 61 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten size göre sosyal medya trabzon alehine olan şeyleri konuşur,Deniz türüçün serkana yaptıpını,maçın başında Trabzonun verilmeyen net penaltısını konuşmaz dimi.İşinize gelmeyen yorumlarıda yayınlamıyosunuz bu arada,sıkıntı yok siz okuyorsunuz ya o yeter...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle