Arsene Wenger'den Cristiano Ronaldo itirafı

Bir zamanlar Arsenal'de görev yapan Arsene Wenger, Londra ekibini çalıştırırken ellerinden kaçırdıkları futbolcuları anlattı. Wenger, "Cristiano Ronaldo ve annesiyle kulüp tesislerinde görüşüp yemek yedik, Arsenal forması bile vardı" dedi.

Arsene Wenger'den Cristiano Ronaldo itirafı
Arsene Wenger'den Cristiano Ronaldo itirafı
GİRİŞ 13.10.2020 01:44 GÜNCELLEME 13.10.2020 01:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir dönem Arsenal'i çalıştıran teknik direktör Arsene Wenger, transferdeki hayal kırıklarını anlattı.  Tecrübeli teknik adam, Londra ekibini çalıştırırken transferine oldukça yakın olduğu yıldız futbolcuları ele aldı. 

Wenger'in ilk pişmanlığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo. Golcü futbolcunun Sporting Lizbon'dan Manchester United'a transfer olma serüvenini anlatan Wenger, "Ronaldo ve annesiyle kulüp tesislerinde görüşüp yemek yedik, Arsenal forması bile vardı" dedi.

Wenger transferin gerçekleşmemesini ise o dönem Manchester United yardımcı antrenörlüğüne Carlos Queiroz'un getirilmesine bağladı.

Ronaldo ise bu gelişmeyle birlikte 2003 yılında 19 milyon euro karşılığında Manchester United'a transfer oldu.

 Lionel Messi, Pique, Yaya Toure, Zlatan Ibrahimovic...

Fransız futbol adamı, Lionel Messi ve Pique ile ilgili itiraflarda da bulundu. 

Wenger, Messi'yi Barcelona'nın vermediğini belirterek, ''Messi ve Pique ile ilgileniyorduk. Ancak menajerler yüzünden olmadı" dedi.

Arsene Wenger daha önce verdiği demeçlerde Yaya Toure ve Zlatan Ibrahimovic'in de Arsenal'ın kıyısından döndüğünü dile getirmişti.

YORUMLAR 2
  • dil 3 yıl önce Şikayet Et
    shevsenkonun Trabzonspor kaka nin gaziantep İbrahimoviç in bjk tan döndüğü gibi ama yapacak bir şey yok geçti borun pazarı
    Cevapla
  • Kirsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    E ona kalirsan o oyuncularin cogu her transfer dönemi bizim takumlarin kapidan dönüyo !!
    Cevapla