Kosova'dan Vedat Muriç'e tepki

Sakatlığı nedeniyle Kosova Milli Takımı'na katılmayan Vedat Muriç'in Lazio'nun genç takıma karşı oynadığı hazırlık maçında forma giymesi ülkesinde büyük tepkilere neden oldu.

Kosova'dan Vedat Muriç'e tepki
Kosova'dan Vedat Muriç'e tepki
GİRİŞ 12.10.2020 03:52 GÜNCELLEME 12.10.2020 03:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç, yaşadığı sakatlık sürecinden çıkmaya hazırlanırken ülkesinde büyük tepki gördü. Sakatlığı nedeniyle Kosova Milli Takımı kadrosunda yer almayan Muriç'in, Lazio'nun genç takımıyla oynadığı hazırlık maçında forma giymesi ülkesinde büyük tepkilere neden oldu. Gazeta Olle, "Sakatlığı nedeniyle Kosova'ya katılmadı ama korkmayın çünkü Vedat Muriç çok iyi" ifadelerini kullanırken sosyal medya üzerinden Kosovalı futbolseverler de oyuncuya tepki gösterdiler. 

Fakat Lazio'da özellikle teknik direktör Simone Inzaghi, sakatlığı bulunan Muriç'in Sampdoria ile deplasmanda oynanacak maça yetişmesini istiyor. Vedat Muriç de fiziksel olarak iyi duruma gelmesi gerekliliği ile milli takımdan affını istemiş ve bu gerekçe de teknik direktör Bernard Challandes tarafından kabul edilmişti. Yine de Lazio forması ile bir maçta görülmesi Kosovalı taraftarlarda büyük öfkeye neden oldu. 

Kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medya üzerinden cevap veren Muriç, hem sakatlık hem de Covid-19'a yakalanması ile zor bir dönem geçirdiğini ifade etti fakat şu an için bu gerekçe taraftarlarca tam anlamıyla kabul görmedi. 

YORUMLAR 7
  • Trabzonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    gecen yil balon cikmayan tek transfer Sorloth, eee, anca buyuk takim buyuk transfer yapar:)
    Cevapla
  • R.... 3 yıl önce Şikayet Et
    En azından falca o değil. Yıllık 6 m almadı. En azından oyunculara tokat atmadı. Milli takımdaki oyuncuya tokat atıldı ya. Topçu olmayan oyuncu 20 m ediyor. Bazılarının ciğeri 5 para etmez :) Şişme bebek mi la :) Bu arada Fenerli oyuncu böyle olmaz ADAM olur ADAM.
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Tipik fenerli
    Cevapla
  • Mehmed 3 yıl önce Şikayet Et
    kendi takim oyuncularinizla kariştiriyorsunuz.sizi gidi Fenerbahçe düşmanlari
    Cevapla
  • SİVASLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Tipik bir cins
    Cevapla
  • Ccc 3 yıl önce Şikayet Et
    Topcumu lan bu
    Cevapla
  • Isparta 3 yıl önce Şikayet Et
    Fazla şişirirsen sonuç bu olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle