Roma'dan Ermenistan'a skandal yardım!

İtalya'nın Roma Kulübü, Ermenistan'a 117 koli erzak paketi yolladıklarını duyurdu. Roma kulübünde forma giyen Ermeni futbolcu Mkhitaryan'ın bu yardıma öncülük ettiği bildirildi.

Roma'dan Ermenistan'a skandal yardım!
Roma'dan Ermenistan'a skandal yardım!
GİRİŞ 11.10.2020 02:57 GÜNCELLEME 11.10.2020 02:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İtalya'nın Roma Kulübü'nden tepki çeken bir paylaşım geldi. AS Roma, Ermenistan’a 117 koli kıyafet, forma ve spor malzemesi gönderdiğini açıkladı.

ERMENİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİNE YOLLANDI

İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, taraftarların kendi aralarında topladıkları idman malzemeleri, eşofman, çocuk spor giyimi gibi eşyalardan hazırlanan 117 adet koliyi Roma'da bulunan Ermenistan Büyükelçiliği'ne gönderdiklerini ve kolilerin elçilik tarafından Ermenistan'da bulunan Roma Taraftar Derneği'ne teslim edileceği belirtildi. 

117 KOLİ ERZAK YOLLADILAR

Kadrosunda Ermeni futbolcu Mkhitaryan'ı bulunduran İtalyan ekibi, Ermenistan'a 117 koli erzak paketi yolladıklarını duyurdu. 

TÜRK TARAFTARLARDAN SERT TEPKİ

İki milli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran ve Ermeni oyuncu Henrikh Mkhitaryan'ın sezon başında bonservisini alan Roma'nın Ermenistan'a yardımda bulunması, Türk taraftarların sosyal medyada bir hayli tepkisini çekti.

 

YORUMLAR 20
  • Erhan bayburtlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hedefimi büyük.çok cephe actık Allah yolumuzu açık etsin. ELHAMDÜLİLLAH
    Cevapla
  • Isa 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk kulübü yardım etse haksızlık olur derler. Iki yüzlü kafirler !
    Cevapla
  • Ercan 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım UEFA denilen hristiyan kulübü ne yapacak nasıl bir ceza verecek
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    117 koli çok olmamış mı? :)
    Cevapla
  • Kartal-58 3 yıl önce Şikayet Et
    Rus Azere sopa gostererek Ateşkes ilan ettiriyor, sonra Ermeniye VUR diyor, Azer karşılık veriyor, Rus Azeri arayıp ateşkese uy diyor... Yaramaz çocuğu Ermeninin yaptıklarıni gormezden geliyor.. Görünen şu ki Türklere Hayat Hakkı taninmiyor... Ruslara gerekilen ders verilmeli ve acilen Hidrojen bombasinin yapimina baslanmalidir... Kullanmak icin degil savunulmak icin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle