Edinson Cavani: Futbolu bırakmayı düşündüm

Uzun süre Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile adı anılan ve yaz transfer döneminin son gününde Manchester United'ın kadrosuna katılan Edinson Cavani, boşta olduğu dönemde futbolu bırakmayı ve çiftlik hayatı yaşayarak hayatını devam ettirmeyi düşündüğünü belirtti.

Edinson Cavani: Futbolu bırakmayı düşündüm
Edinson Cavani: Futbolu bırakmayı düşündüm
GİRİŞ 08.10.2020 01:21 GÜNCELLEME 08.10.2020 01:21

Uruguaylı yıldız Edinson Cavani'den gündem yaratacak açıklamalar geldi. İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın transferin son gününde kadrosuna kattığı 33 yaşındaki oyuncu, boşta olduğu dönemde futbolu bırakmayı düşündüğünü ifade etti.

PSG ile sözleşmesi bittikten sonra boşta kalan ve uzun süredir yeni takımı merak edilen Cavani, emekliliği düşündüğünü ve çiftlik hayatı yaşayarak hayatını devam ettirmeyi planladığı zor bir dönem geçirdiğini söyledi.

33 yaşındaki Uruguaylı yıldız, ailece corona virüsü geçirdiklerini söyleyerek, "Dürüst olmam gerekirse sinir bozucu bir dönemdi. Çünkü enfekte olmanız bile korku yaratıyor. Şükürler olsun ki iyileştik ve şimdi iyiyiz. Tabii ki yeni bir kulüple anlaşmadan önce kırsalda çiftlik hayatı yaşamayı ve futbolu bırakmayı bile düşündüm." sözlerini kullandı.

Manchester United'a transfer sürecinin büyük heyecan dolu olduğunu söyleyen Cavani, "Almak zorunda olduğum bir kararın içerisine girdim. Çok fazla belirsizlik ve aynı zamanda heyecan vardı. Günler geçtikçe ailemin, arkadaşlarımın nerede oynamak istediğimi bilmek istediğini fark ettim. Sonunda United'dayım ve kararımdan son derecek memnunum" diye konuştu.

Edinson Cavani'nin sözleşmesi PSG ile sona erdikten sonra Barcelona, Atletico Madrid, Gremio, Arsenal gibi kulüplern devrede olduğu iddia edilmişti.

.