Sürpriz ayrılık! Ertem Şener görevinden istifa etti

Medya dünyasında sürpriz bir ayrılık yaşandı. Beyaz TV Spor Müdürü görevini sürdüren aynı zamanda Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarını sunan Ertem Şener, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Sürpriz ayrılık! Ertem Şener görevinden istifa etti
Sürpriz ayrılık! Ertem Şener görevinden istifa etti
GİRİŞ 02.10.2020 23:21 GÜNCELLEME 02.10.2020 23:21
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Spor medyasında bir dönem sona erdi. 7 yıldır Beyaz TV Spor Müdürü görevini yürüten ve Beyaz Futbol ile Derin Futbol programlarının sunuculuğunu yapan Ertem Şener, görevini bıraktı.

ERTEM ŞENER: KENDİ İSTEĞİMLE AYRILDIM

Ertem Şener sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz Tv ile bugün “KENDİ İSTEĞİMLE”  yollarımı ayırdım. Beyaz Futbol ve Derin Futbol’a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Sn. Osman Gökçek’e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 25
  • faruk ts 3 yıl önce Şikayet Et
    reyting icin yapmadiklari soytarilik kalmadi. bu ve konuklari tam bir rezalet. bende o gaflete dusup bunlari izledigim oldu, ama o sayede de ne mal olduklarini ogrendim.
    Cevapla
  • Madenci gardaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kandemir işe gitmeden program yapmadan maaş almak diğer çalışanların şikayetine neden olunca sinan engin sağlık sorunları diyerek milleti kandırmaya çalışıyor diyemiyor ki işe gelmeden kaç ay paramızı aldık yan gelip yattık
    Cevapla
  • Suskun 3 yıl önce Şikayet Et
    Sabaha kadar vır vır vır...Usanmıştık sizden...Ortalarda görünmeyin 50-60 yıl...Biraz kafa dinleyelim...
    Cevapla
  • Temiz Kalpli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun.. Tuttuğun altın oldun...
    Cevapla
  • Sevgili Dostum Filip 3 yıl önce Şikayet Et
    9 yıldır senin programını bir kez bile seyretmedim. Acaba bir kez seyretsem nasıl olur diye aklımdan geçirmedim hiç! Umarım bana kızgın değilsindir!
    Cevapla
  • Abdülhamid 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyaz TV gibi bir kanala yakışmayan bir program zaten. Özellikle Rasim Ozan Kütahyalı denen şahıs TV ye bile çıkmaması gerekirken beyaz TV ye çıkıyor. Yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle