Ozan Kabak hakkında yeni gelişme!

Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak hakkında Almanya Futbol Federasyonu tarafından soruşturma başlatıldı.

Ozan Kabak hakkında yeni gelişme!
Ozan Kabak hakkında yeni gelişme!
GİRİŞ 28.09.2020 01:48 GÜNCELLEME 28.09.2020 02:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak, dün gece Bundesliga'da Werder Bremen'e 3-1 yenildikleri maçın 26'ncı dakikasında rakip takım futbolcusu Ludwig Augustinsson'a tükürerek büyük tepki çekmişti. 20 yaşındaki stoperin karşılaşma sonrası özür dilemek zorunda kaldığı bu hareketle ilgili bugün flaş bir karar çıktı.

Almanya Futbol Federasyonu yetkilileri, Sport Informations Dienst Haber Ajansı'na yaptıkları açıklamada genç savunmacı hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını duyurdu. Tükürük sonrası kart görmeyen Ozan, 58'de penaltıya sebebiyet verirken 84'te de ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı.

YORUMLAR 5
  • Yani 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz 20 yaşınız,da hiç hata yapmadınızmı.Eğer bunu yapan türk değilde başka milletten olsa idi bu kadar konuşulmaz idi,el insaf 20 yaşındaki birinin üzerine bu kadar gidilmezki!!!
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    En az 10 maç ceza almalı Agresif Saygısı olmayan Ne oldum delisi olan klasik bir türk futbolcusu
    Cevapla
  • Saka 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak ne zaman sakin aklı başında bir toplum olacağız Ozan kabak şaşırtmadı artık futbolda Ergün Pembe görmek istiyoruz bu futbolcular hem sosyal hayatları hemde futbol ahlakları ile örnek bulunmaz insanlar biz artık bıktık bu tip futbolcularda ya bu işi hakkıyla yapın ya da oraları meşgul etmeyin yeter futbol izlemek istiyoruz bıktık kavgadan gürüktüden agresiftlikten
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Dogru soyluyorsun Murat. Milli takimin yarisisindan fazlasi yurtdisinda yetisen Türk futbolculari. Türkiyede futbol demek dedikodu, tartisma demek
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    sen bos konusan birisin turkiyede futbol oynaniyormu turkiyede futbolun f si yok
    Cevapla