Nihat Özdemir'den Rıdvan Dilmen cevabı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Serdar Tatlı'yı MHK'ye kendisinin değil Rıdvan Dilmen'in getirttiği iddiasına cevap verdi.

Nihat Özdemir'den Rıdvan Dilmen cevabı!
Nihat Özdemir'den Rıdvan Dilmen cevabı!
GİRİŞ 15.09.2020 11:10 GÜNCELLEME 15.09.2020 11:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Milliyet gazetesinden Şansal Büyüka'ya Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Serdar Tatlı ve son mali genel kuruldaki sahte imza iddialarına cevap verdi.

"MHK'nin yeni başkanı Serdar Tatlı'yı sizin değil, Rıdvan Dilmen'in getirttiği iddiaları var, ne dersiniz?" sorusuna Özdemir, "Olur mu öyle şey. Serdar Tatlı liyakatını kanıtlamış, başarısını herkesin taktir ettiği, bu görevi anasının ak sütü gibi hak eden biridir. Serdar Tatlı'ya da haksızlık yapmayalım, başkalarına da… Kaldı ki, ben herkese bir telefon uzaklığındayım… Arayan beni bulur, sorsunlar, söyleyeyim. Doğruyu söyleyeyim, kamuoyunu yanıltmaya, tahrik etmeye ne gerek var." dedi.

"97 YILLIK TFF! SAHTE İMZA PALAVRASI"

"Bir de TFF'nin son mali genel kurulunda sahte imza iddaları ortaya atıldı" sorusuna Özdemir, "Pandemi sürecine rağmen genel kurulu gerçekleştirdik… Birçok başkanımız bizzat arayarak salgın nedeniyle gelemeyeceğini bildirdi… Bunu protesto olarak görenler oldu… Hala sahte imza palavrasını ortaya atarak TFF'nin ibrasına gölge düşürmeye çalışmasınlar… 97 yıllık TFF'nin yasal olmayan bir genel kurul yapması mümkün mü? Birileri bir iddia ortaya atıyor, başkaları da araştırmadan bunun peşinden gidiyor… Çoğunluk sağlanamasa ne olurdu, birgün sonra yapardık… Olmadı, 9 Eylül'de çoğunluğa bakılmadan yapardık..." cevabını verdi.

 

 

YORUMLAR 16
  • Mehmet Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede şampiyon olan takım taraftarı hariç herkes hakemlerle şampiyon oldu şöyle oldu böyle oldu diyor. bu sene de öyle olacak.onun için saçma sapan yorumlarla niyet okumalarla gereksiz polemiklerle kendinizi de başkalarını da sinir etmeyin bi salın da izleyin geçin izlemek istiyorsanız.
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı rıdvan yönetiyor Türk futbolunun hali budur
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma
    Cevapla
  • Uygar 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani bu adamlardan insanlar nefret ediyor hala istifa etmiyorlar bu kadar geniş miyde olmaz yani
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    madem TFF ve hakemler yanlı değilse Fenerbahçe Rize Maçı Orta hakem ve Varda ki hakem üç beş hafta ceza alsın göreyim. ama nerde ha buarada Rizenin başkanında da hiç çıt çıkmadı nedense
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi takımının lehine de hata yapıldığında bu kadar tepki gösterebiliyorsan güzel. Ki hata olarak gördüğün 2. penaltı kararında da bi fikir birliği yok..
    Cevapla
  • köksal aygün 3 yıl önce Şikayet Et
    şeytan seni de ele geçirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle