TFF'ye şok protesto! Ligden çekildiler

TFF 2. Lig ekibi Ankara Demirspor ligden çekildi. Başkent ekibi ayrıca profesyonel futbol şubesini kapatma kararı aldı. Şanlıurfaspor da Ankara Demirspor'un ardından ligden çekildiğini duyurdu.

TFF'ye şok protesto! Ligden çekildiler
TFF'ye şok protesto! Ligden çekildiler
GİRİŞ 10.07.2020 16:42 GÜNCELLEME 12.07.2020 10:24
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig ekibi Ankara Demirspor ligden çekilerek, play-off maçlarına çıkmama kararı aldı. Başkent ekibi ayrıca profesyonel futbol şubesini kapatacaklarını ve profesyonel futboldan da çekileceklerini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, dün yaptığı toplantıda Türk futbolunda bu sezon ve gelecek sezonları ilgilendiren kritik kararlara imza attı. Buna göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'tan lider Yılport Samsunspor, Kırmızı Grup'tan lider Bandırmaspor şampiyon ilan edilirken 2 ile 5. sıralar arasındaki kulüplerin play-off oynaması kararlaştırıldı. Ankara Demirspor, TFF'nin bu kararının hakkaniyetsiz olduğunu belirterek tepki göstermişti.

ŞANLIRFASPOR DA DUYURDU

Kulüpten yapılan açıklamada, "Şanlıurfasporumuzun matematiksel olarak 3. Lige düştüğü için küme düşürüldüğü belirtildi. 2. Lig'de tüm maçlarını kazansa dahi küme düşecek Niğde Belediyespor'u niye düşürmediniz? Şanlıurfaspor düşmanları sevinebilir. Şanlıurfaspor yok artık." ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 44
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    ah trabzon ah sen ne canlar yaktın.
    Cevapla
  • alper ağa 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar trabzon düşmanı varsa kudursun
    Cevapla
  • çakal 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzon şampıyon olamaz başakşehir ezer geçer.eğer bir allemgullem olmassa başakşehir şampıyon olur
    Cevapla
  • Kaplan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan
    Cevapla
  • Ercan EKER 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon tarihinde hiç hakkıyla bir şampiyonluk almış mı acaba. Rize Samsun Giresun Zonguldak bu illerin hiç birisi TS yi sevmez neden. O şampiyonluklar alınırken bu illerin takımları resmen doğrandı. Yeni yetme TS liler bunu bilmez.
    Cevapla
  • Fenerbahçe li... 3 yıl önce Şikayet Et
    10 numara 5 yıldız bir yorum ..nokta
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bundan daha doğru bir ifade olamaz,yıllarca Trabzonun şampiyon olması mücadele verenler zkaradeniz şeridinde ligte takım bırakmsma pahasına Trabzonu 6 kez şampiyon yaptılar,Zonguldak,Bolu,Samsun,Ordu,Giresun ve Rizeyi hep küme düşürdüler Trabzon bu takımlarla oynadığı maçları hep kazanmıştır bunlar küme Trabzon hep şampiyon.Bu günleri hatırlıyoruz şu bir gerçektir ki Trabzonspor Karadeniz sahil şeridinde çokta sevilen bir takım değildir,milliyetçilik yapar şampiyon olmalarını isteriz lakin bölge takımlarına hep düşmanca saldırmıştır 1 puanla ligte kalacak olan takıma bile bu puanı vermemiştir.
    Cevapla
  • Başbuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan çakalar sizin gidi ,,,,,,,,, düşünen zihniyetler yüzünden ts şampiyon olamaz çünkü ts onuruysan mücadele eden bir takim
    Cevapla
  • Avni Ataver 3 yıl önce Şikayet Et
    O takımlar İstanbul kulüplerinin belalısı idi. Uzun zamandır rizespor dışında hiç biri süper lige olmadığı için ( bunlara orduspor u da ekleyin) Trabzon şampiyonluk yüzü göremiyor.. Bjk ve Fb nin olmadığı bir ligde olamıyorsa bir daha şampiyon olması da mümkün değil. Mafya ağzıyla onu bunu tehdit ederek te olmaz. Geçmiş ola..
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan seni kanı bozuk Trabzon düşmanı
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar bilgi yoksunusun Trabzonspor şampiyon olduğu yıllarda istanbul takımları istanbulda Trabzonsporla berabere kaldığında bayram ederlerdi nekadar cahil ve bilgi yoksunu bir dūşūncen var daha tehlikelişi önyargılı bir bilgiye sahipsin cok tehlikeli
    Cevapla
  • Sülo 3 yıl önce Şikayet Et
    Keleş 34 kardeş yorumuna bayıldım. Bu gerçekleri çoğu kişi bilmiyor gerçekleri dile getirmişsin. Çok teşekkür ederim.
    Cevapla
  • Fermantasyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon lular niye hep ağlıyo
    Cevapla
  • Kızıl elma. 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendine baksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle