Nihat Özdemir'den hakem hataları için açıklama

Nihat Özdemir, hakemlerle ilgili konuştu. TFF Başkanı, "Avrupa futboluna bakın; İngiltere, İspanya veya İtalya gibi ülkelerde de hakem hataları yaşanmıyor mu, yaşanıyor" dedi.

Nihat Özdemir'den hakem hataları için açıklama
Nihat Özdemir'den hakem hataları için açıklama
GİRİŞ 30.06.2020 09:38 GÜNCELLEME 30.06.2020 09:38
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı açıklamada pandemi sonrasındaki süreçte her şeyin iyiye gittiğini söyledi. 

"HAKEMLER DE ETKİLENDİ"

Uzun süren ayrılığa rağmen takımların lige yeniden motive olduğunu gözlemlediğini söyleyen Özdemir, "İnanılmaz bir mücadele örneği gösteriyorlar" dedi. Hakemlerin de bu virüsten olumsuz etkilendiğini belirten TFF Başkanı, "Avrupa futboluna bakın; İngiltere, İspanya veya İtalya gibi ülkelerde de hakem hataları yaşanmıyor mu, yaşanıyor" dedi.

"KÖTÜ NİYET VAR MI?"

Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü: "Belki klasik olacak ama, insanın olduğu yerde hata vardır... Bakın, iş yaparken hangimiz yapmıyoruz? Her iş alanında hatalar vardır. Teknik adamı da, futbolcusu da hata yapmıyor mu, elbette yapıyor. Kaldı ki olağanüstü bir yıl yaşıyoruz. Kötü niyet var mı, ben ona bakarım. Hakemlerimizin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. VAR'ın hakemlerimize katkısı elbette var. Hataları asgariye indiriyor."

YORUMLAR 35
  • Remzi Erbaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu siz hagi ülkede yaşıyorsunuz. Siz görüğünüzü görmedim diyorsunuz. Siz nasıl bir idarecisiniz ki elamanınızın yaptığı yanlışı;bak hata deiyorum. Savunuyorsunuz. Sizin adaletiniz batsın. Sizin adaletiniz İstanbul'un üç büyükleri ve onları yavrusu Başakşehir için geçerlidir. Sizin adaletiniz sizinle beraber yerin dibine batsın. Bir bak bakalım koskoca sezon boyunca İstanbul'un yavru takımı aleyhine bir hakem hatası yapılmış mı. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz, kimin savunucusunuz. Yüce rabbime hesap vereceksiniz siz ve avaneleriniz. Kaçamazsınız. O'nun adaletinden kim kaçabilmiş mi? Her şeyi biliyorsun da salağa yatıyorsun. Kimse yemiyor artık.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok komiksin
    Cevapla
  • Temelli 3 yıl önce Şikayet Et
    Nihat bey konuya iyimser bakıyorsunuz. Bu yıl TS'nin maçlarında göz göre göre yapılanların hata olması mümkün değil. Hakemler Başakşehir'i şampiyon yapmanın peşinde.
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna konuşuyor hakemler talimatla mać yönetiyor
    Cevapla
  • Diyarbakırdan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan yalan.. Görüntü olduğu halde hata yapılıyor. Bu da kasıtlı olarak kararlar alındığını gösteriyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle