Bakan Kasapoğlu'nun rekor kıran anketi! Bakın kim kazandı?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, Twitter’dan başlattığı 'Hagi mi, Alex mi" anketi futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü. Yaklaşık yarım milyon Twitter kullanıcısının katıldığı ankette oy sayısı oldukça dikkat çekti.

Bakan Kasapoğlu'nun rekor kıran anketi! Bakın kim kazandı?
Bakan Kasapoğlu'nun rekor kıran anketi! Bakın kim kazandı?
GİRİŞ 11.06.2020 21:18 GÜNCELLEME 11.06.2020 21:19
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.  Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter'da ilginç bir ankete imza attı. Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi ile Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza arasındaki kıyasıya rekabeti anketlere taşıyan Bakan Kasapoğlu, “"Bana göre her ikisinin de yeri çok farklı ancak bu soru anketlerin vazgeçilmezi :) Hagi mi Alex mi?" şeklinde duyurduğu ankete yaklaşık yarım milyon kullanıcı katılarak sosyal medyada yeni bir rekora imza attı.

 

 

Vedat Milör’ün Anketini Geride Bıraktı

Geçtiğimiz yıl Gastronomi yazarı Vedat Milor'ün 437 bin kişinin oy kullandığı 'menemen' anketini 462 bin 335 oy sayısıyla geride bırakan Bakan Kasapoğlu’nun bu anketi, Twitter’da bazı kullanıcılar tarafından yeni bir rekor olarak adlandırıldı.

Anketin Kazananı Alex Oldu

Eski Fenerbahçeli Alex ankette yüzde 47,3 oyla birinci olurken, katılımcıların yüzde 46,5'i Hagi'yi tercih etti. Takipçilerin yüzde 6,2'si de "Zor tercih" seçeneğini işaretledi.

 

 

YORUMLAR 23
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    çirkef saygısız nobran bir karakter haciiiii kıyaslanamaz nekadar kupa alırsan al kaç gol atarsan at nafile gardaş önce insan olacaksın.
    Cevapla
  • osman42kny 3 yıl önce Şikayet Et
    aslinda kiyaslama baştan yanlış karakter terbiye spor ahlakı ADAMLIK konusunda alex acık ara önde mukayese bile edilemez kayseri de kendi taraftarını hırsızlıkla suçlayan Hagi alexe yaklaşamaz
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Alex iyi bir futbolcuydu efendiydi.ana konu futbolsa hagi kraldır.
    Cevapla
  • Falco 3 yıl önce Şikayet Et
    Arasındaki fark Hagi'nin attığı gol sayısı ,alexin attığı kafa golü kadardır.Hem gol kralı hem asist kralı olan tek futbolcu ALEX dir.Gelmiş Geçmiş en iyi yabancı futbolcu ALEX dir.Bir futbolcunun uefa kupası alması takım başarısıdır futbolcu değil gs liler bunu anlamalı bence
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Galiba bu Alex MADAGASKAR çizgi filmindeki Alex olmalı.
    Cevapla
  • yaw ne gada gomig 3 yıl önce Şikayet Et
    mizah anlayışınız yerlerde. kınıyorum bu sözünüzden ötürü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle