Rıdvan Dilmen: Sezonu kapatacaklar

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Rıdvan Dilmen, Türkiye'de futbolun başlama tarihi hakkında açıklama yapan TFF ile başkan Nihat Özdemir hakkında konuştu. Dilmen son olarak Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yarın açıklanacak karar hakkında flaş bir ifadeler kullandı.

Rıdvan Dilmen: Sezonu kapatacaklar
Rıdvan Dilmen: Sezonu kapatacaklar
GİRİŞ 11.05.2020 00:36 GÜNCELLEME 11.05.2020 00:36
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV kanalında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Rıdvan Dilmen, Türkiye'de futbolun başlama tarihi hakkında açıklama yapan TFF başkanı Nihat Özdemir ve bugün karara bağlanması beklenen Basketbol ligleryile ilgili önemli ifadeler kullandı.

'SEZONU KAPATACAKLAR'

Dilmen, ''Türkiye Basketbol Federasyonu, kendi sağlık kurulları ile kararı aldı. Özerk olarak kararı alıyoruz diyorlar, yarın da açıklayacaklar ve muhtemelen sezonu kapatacaklar ama bu karar almak. Futbol federasyonunda git geller oldu. Futbol federasyonundan da aynı şeyi beklerdim. Hidayet Türkoğlu, Ergin Ataman ile de, Obradovic ile de, kulüpler ile de, yayıncı kuruluş ile de görüşmüştür ve yarın açıklayacaklar ve tartışmayı bitirecekler.'' ifadelerini kullandı

 

 

"Nihat Özdemir bu açıklamayı daha önce yapmalıydı"

"Biz açıkçası bu durumdan da çıkacağız. Biz burada bir itiraf yapmalıyız. Programı önceki günlerde olduğu gibi saat 14:00 civarında çektik ancak akşam saatlerinde TFF bir açıklama yaptı. Şimdi bizim içeriğimiz haksızlık olurdu o nedenle programı canlı yaptık. Tabii bu daha önce görülmemiş bir durum. TFF başkanı Nihat Özdemir bence bu açıklamayı daha önce yapmalıydı"

 

 

"Oynamayalım demiyorlar, tarihi erken diyorlar"

"Açıklamalarının ardından çok eleştiri oldu. TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig Kulüpler Birliği Vakfı Volkan Bey'in açıklamalarını gördüm ve çok beğendim. Onlar oynamak istiyorlar ancak süre yeterli değil. Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman hocalarımız dışında televizyonlara çıkıp bu konuda açıklama yapan başka teknik adam olmadı. Örneğin Rıza Çalımbay'ın takımı kendi kariyeri ve kulüp tarihi için çok kritik bir yerde. Üzerindeki üç takım kendi aralarında oynayacak ve fikstür avantajı var ama oynamayalım demiyorlar, tarihi erken diyorlar"

"Bundesliga emsal olacak"

"Nihat Bey son yaptığı açıklamada 7 ayrı tarih var dedi. Bu tarihler muhtemelen 12 Haziran, 19 Haziran, 26 Haziran diye gidiyordur. Bana göre Temmuz ayı sonunda oynanabilir. Tabii bir avantajımız daha var, Bundesliga başlayacak. Önemli bir lig, Bundesliga ve diğer liglerde başlayacak, bunlar emsal olacaktır. Ulaşım konusunda da 12 Haziran'a daha hazır olmadığımız için oyuncular ve aileleri tedirgin. Bence 24 Temmuz gibi başlayabiliriz. O dönemde zaten süreç takip edilir ve yol haritası çizilir. Bence kısaltılmış lig oynanır"

YORUMLAR 20
  • Ademoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan ne istersin Rıdvan elini çek. Çık sokağa ana baba günü onlar da sağlıklı bomba gibi insanlar imkan var bırak ta oynansın
    Cevapla
  • taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    her şey boş boş konuşuluyor kim burayı takip edipde dikkate alıyorki burda yazıp çiziyorsunuz
    Cevapla
  • Tarik 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener şampiyonluk potasında değil ya derdi o,
    Cevapla
  • Similodon 3 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE sampiyonluk potasinda olsaydi zaten lig iptal edilirdi.
    Cevapla
  • çağdaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olanın derdi maç değil anlayana.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    ne fanatik çıktın arkadaş . bilgin olmadan fikrini söyleyip duruyorsun. tamam anladık fenere bi yerden ekmek çıkartmaya çalışıyorsun da çıkmaz uğraşma. kaç haftalık emek var. gerekirse bu lig eylülde başlar sonraki ertelenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle