Hernan Crespo: G.Saray maçını unutamıyorum

Arjantin'in efsane futbolcularından Hernan Crespo, verdiği röportajda Galatasaray ile oynadığı maçın kendisi için önemini anlattı.

Hernan Crespo: G.Saray maçını unutamıyorum
Hernan Crespo: G.Saray maçını unutamıyorum
GİRİŞ 03.05.2020 17:56 GÜNCELLEME 03.05.2020 17:56

Avrupa'daki kariyeriyle dünyanın önemli golcüleri arasına adını yazdıran Hernan Crespo birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Crespo'nun açıklamaları;

"O MAÇI UNUTAMIYORUM"

1997-98 sezonunda Galatasaray ile karşılaşan Parma'nın golcülerinden biri olan Crespo, "Parma'daki ilk golümü, Tardini Stadı'nda Galatasaray'a attım. O golü unutamıyorum, çok güzel bir andı" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DAN DA BAHSETTİ

O sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın grubundaki rakiplerinden biri olan Parma, İtalya'da oynanan maçı 2-0 kazanmış ve 2. gol Crespo'dan gelmişti. Arjantin efsanesi İstanbul'daki dev finale de parantez açtı.

"İSTANBUL'DAKİ 2 GOLÜ UNUTAMAM"

"İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali, Liverpol ile oynadığımız... 3-0'dan 3-3'e gelen maç. Futbol tarihine geçen o maçta attığım 2 golü de unutamam." İşte Crespo röportajından öne çıkan diğer sözleri...

"MESSI VE RONALDO FARKLI SEVİYEDE"

Messi ve Ronaldo, diğerlerinden farklı bir seviyede. Sonra Lewandowski, Benzema, Suarez gibi oyuncuları da seviyorum. 9 numaralardan bahsediyorsak, biraz oyun görüşü de olmalı.

Griezmann, transfer ücreti nedeniyle biraz zorlandı ancak çok zeki bir oyuncu. Dünya Kupası kazandı ve müthiş bir oyun görüşü var. Barcelona'da onun henüz en iyi seviyesini görmedik.

Şampiyonlar Ligi, en zorlu turnuvalardan ama Dünya Kupası daha zor. Büyük bir takımdaysan Şampiyonlar Ligi'nde her gün oynayabilirsin ama çok zorlu bir turnuva ve her sezon da formatı değişiyor.

Kanepede oturup her şeyi eleştirmek kolay, ben de öyle yapıyorum. Cruyff'ın bir sözü var, 'Herkes neyin yanlış olduğunu biliyor, ancak çok azı çözüm bulabiliyor'. Futbolda da çözüm vardır ancak anında bulmak kolay olmayabiliyor.