Türk Kızılayı dev yardımı yapan futbolcuyu açıkladı!

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Türk Kızılayın ramazan ayı için başlattığı kampanyaya 114 bin kişilik iftar yemeği ve gıda kolisi bağışlayarak önemli bir destek verdi.

Türk Kızılayı dev yardımı yapan futbolcuyu açıkladı!
Türk Kızılayı dev yardımı yapan futbolcuyu açıkladı!
GİRİŞ 02.05.2020 11:01 GÜNCELLEME 02.05.2020 11:01
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Türk Kızılaydan yapılan açıklamada, Mesut Özil'in, "Dertler paylaştıkça bitecek, yeter ki inan buna" sloganıyla yürütülen kampanyaya, ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için 713 bin liralık destekte bulunduğu belirtildi.

Tecrübeli futbolcunun bağışıyla, Türkiye genelindeki aşevlerinde 16 bin kişiye iftar yemeği, Türkiye ve Suriye'de biner aileye gıda kolisi, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki Türk Kızılay Aşevi'nde de 90 bin kişiye iftar yemeği verileceği aktarıldı. Mesut'un yaptığı bağışın toplam 114 bin kişiye ulaştırılacağı kaydedildi.

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Mesut Özile'e yaptığı bağıştan dolayı teşekkür ederek, "İyilik çemberimizi büyüten Mesut kardeşime ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Mesut kardeşimin yaptığı bağışla temin edeceğimiz malzemeleri de en kısa sürede ihtiyacı olanın evine ulaştıracağız. Hayırseverlerimize de çağrıda bulunmak istiyorum. Kampanyamız devam ediyor. Bağışlarınızla daha çok haneye ulaşabiliriz." ifadelerini kullandı.

Geçen yıl evlenen Mesut Özil, düğün yemeğini Kızılay'a bağışlamış ve 16 bin insana yardım etmişti.

YORUMLAR 63
  • SOYSALMEDYA 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAZI Olsun ALLAH esirgesin ALLAH korusun inşallah
    Cevapla
  • ramazan37 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu nasıl çocuk ya? Helal olsun. Yaşadığı ülkeye rest çekip baskılara boyun eğmedi. Ülkemizin ekmeğini yiyip ülkemizi karalayanlara kapak olsun bu haber. ALLAH ayağına taş değdirmesin mesut özil.....
    Cevapla
  • ertan 3 yıl önce Şikayet Et
    devrekli olarak seninle gurur duyuyoruz helal olsun allah yolunu acık eylesin
    Cevapla
  • çağdışı 3 yıl önce Şikayet Et
    tüm almanlar ve alman hayranları senin eşiğin ekul köle olsun... BİR TANESİN mesut ol MESUT
    Cevapla
  • _RHN_ 3 yıl önce Şikayet Et
    1.000liralık yardım için baş vuran milyonluk servet sahiplerine duyurulur... 5 metre ipin hesabını bile veremeyen oduncunun kıssa'nı bilmiyorsanız okuyun... okuyun ki ibret alın... gerçi şimdi o zenginlerin pek çoğu müslüman görünümlü münafıktır ve senden benden daha fazla müslümandırlar... Rabbim C.C. bunları ıslah etsin... Mesut kardeşimize de helalinden ve bol bol kazançlar nasip etsin... Rabbim C.C. razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle