Tugay Kerimoğlu: Fenerbahçe'nin Gökhan ve Caner'e ihtiyacı var

Tugay Kerimoğlu, beIN MANŞET'te Beşiktaş'ın iki yıldızı Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili 'Girişim yok ama kapılar açık' manşetini yorumladı.

Tugay Kerimoğlu: Fenerbahçe'nin Gökhan ve Caner'e ihtiyacı var
Tugay Kerimoğlu: Fenerbahçe'nin Gökhan ve Caner'e ihtiyacı var
GİRİŞ 13.04.2020 10:20 GÜNCELLEME 13.04.2020 10:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasına giren aynı zamanda yurt dışında da ülkemizi başarıyla temsil eden Tugay Kerimoğlu, oyunculuğu döneminde Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı. beIN SPORTS'ta konuşan Kerimoğlu, gündemde yer alan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye transfer durumu hakkında da görüşünü belirtti.

"FENERBAHÇE BENİ İSTEDİ"

Tugay Kerimoğlu, "Galatasaray'da oynarken Fenerbahçe camiası istemişti beni. 1999 senesinde ayrıldığımda, yurt dışındaki hedeflerimi gerçekleştirme adıma gelen teklife saygıyla, 'Teşekkür ederim.' dedim. O zaman Aziz Yıldırım başkandı." ifadelerini kullandı.

"GÖKHAN VE CANER'E İHTİYAÇLARI VAR"

Tugay Kerimoğlu, "Burada kararı yöneticiler değil oyuncular verecek. Sağlıklı kararlar alınmalı. Oyuncuları da kaybederiz, robot değiller. Bunlar milli takım oyuncuları. Bunları aşmamız lazım. Fenerbahçe'nin Gökhan ve Caner'e ihtiyacı var. Çok mevkide eksikleri var ama ana merkez orası, bekler. Gökhan da Caner de gidebilir Fenerbahçe'ye. Çok doğaldır. Bu, benim bakış açım bu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • erol çolak 4 yıl önce Şikayet Et
    onlara ihtiyacımız var
    Cevapla
  • bayram öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    herşey eskisi gibi olmayacak futbolda futbolcuda yeni yol haritasında olamayacak
    Cevapla