Mehmet Sepil: Çalışmalar cuma günü ile başlayacak

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, erteleme kararının ardından kulüplerle 20 Mart Cuma günü toplantı yapacaklarını söyledi.

Mehmet Sepil: Çalışmalar cuma günü ile başlayacak
Mehmet Sepil: Çalışmalar cuma günü ile başlayacak
GİRİŞ 19.03.2020 17:42 GÜNCELLEME 19.03.2020 22:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, liglerin erteleme kararının ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

Kulüpler olarak destekledikleri bir karar olduğunu kaydeden başkan, "Kulüpler Birliği Vakfı olarak bu kararı destekliyoruz. Sağlık açısından bu tedbiri almak zorundaydık. Bu toplantıda herkes ortak fikirdeydi. Aynı duyguları ve düşünceleri paylaştık. Burada iş bitmiyor. Hızlı bir şekilde futbol konusunda, TFF ve kulüpler olarak hızlı bir çalışma yapacağız ve bu süreci nasıl yöneteceğimizle ilgili kararlar alacağız." dedi.

"SÜRECİN DEĞİŞİK NOKTALARI VAR"

 

 

Sepil, liglerin ertelenme kararının ardından birçok soru işaretinin de doğduğunu belirten Sepil, "Cuma günü kulüp başkanlarını toplantıya çağıracağım. Önümüzdeki sürecin birçok değişik noktaları var. Mayıs ayında biten kontratlar, oyuncuların talepleri... Bunları tek bir ses haline getirmek zorundayız. Sayın Bakan'a teşekkür ederiz. Bu seyircisiz oynanan maçların süreci de sağlıklı şekilde atlatıldı. Artık beraber çalışarak yeni bir takvim oluşturacağız. Bu çalışmalar cuma günü ile başlayacak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    toplanın toplanında devletten para nasıl çarparız diye planlar ağlama yöntemleri bulun
    Cevapla