Ronaldinho hapishanedeki maçta şov yaptı

Paraguay'da tutuklanan Ronaldinho, diğer mahkumlarla birlikte yaptığı futsal maçında 5 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Ronaldinho hapishanedeki maçta şov yaptı
Ronaldinho hapishanedeki maçta şov yaptı
GİRİŞ 14.03.2020 12:33 GÜNCELLEME 14.03.2020 12:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

1 haftadır Paraguay'ın Asuncion kentindeki Agrupacion Especializada'da tutuklu halde bulunan Ronaldinho, hapishanedeki diğer mahkumlarla birlikte futsal maçına çıktı.

Paraguay gazetelerinden Hoy'un haberine göre hapishanede düzenlenen futbol turnuvasına katılmama kararı alan Ronaldinho'nun futsal davetini kabul ettiği belirtildi.

Gazetenin muhabirlerinden Ivan Leguizamon'un edindiği bilgiye göre Paraguay ekiplerinden Sportivo Luqueno'nun tutuklanan eski başkanı Fernando Gonzalez Karjallo'nun takımında mücadele eden Ronaldinho, takımının 11-2 kazandığı maçta 5 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 4
  • Selim Akif. 4 yıl önce Şikayet Et
    Halı sahadan daha acıklı.
    Cevapla
  • Gaucho 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir film hikayesi . Dünyaca ünlü futbolcu futbol hayatı bittikten sonra parasını car cur eder . Bir zaman sonra başka bir ülkeye geçmek isterken yakalanır ve hapse girer . Hapiste kendisine meydan okurlar . O ise artık futbol oynamak istemez ama ta ki birşeyleri ispat etmesi gerekene kadar.. bla bla gerisini siz yazın :) 90li yılların ortası 2010a kadar dünyayı büyülemiş bir adamın düştüğü hale bakın yazık ibretlik ...
    Cevapla
  • Bora 4 yıl önce Şikayet Et
    Ardanın önceki ve daha aktif wercionu
    Cevapla
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 4 yıl önce Şikayet Et
    ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞLER, Ne oldum değil, Ne olacağım..diye..Bu yüzden her zaman haddini bilerek yaşayacaksın..
    Cevapla