"TFF Başkanı değişiyor" iddiası!

Türk futbolunda tartışmalar ve kaos devam ederken, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in yerine yeni bir ismin geleceği iddiası olay yarattı.

"TFF Başkanı değişiyor" iddiası!
"TFF Başkanı değişiyor" iddiası!
GİRİŞ 02.02.2020 13:29 GÜNCELLEME 02.02.2020 13:29
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve yönetimine yönelik eleştiriler taraflı, tarasız devam ederken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

1 Haziran 2019 günü TFF Başkanı seçilen Nihat Özdemir ve ekibinin yönetimi, bazı kulüpler ve yorumcular tarafından sıkça eleştirilirken, gazeteci Candaş Tolga Işık, TFF'de başkanının değişeceğini iddia etti.

Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "TFF Başkanı değişiyor" diyerek önemli bir iddianın altına imza attı. Bu paylaşımın ardından birçok taraftar, yeni başkanın kim olacağını tartışmaya başladı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından gündeme gelen bu iddianın ardından gözler şimdi Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi. TFF Yönetimi'nin bu iddiayala ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

YORUMLAR 57
  • timur 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç u yapın ancak fener şampiyon olur :)
    Cevapla
  • Taskın 4 yıl önce Şikayet Et
    Değişsin zaten kardeşim isabetli bir karar olur ve müsbet sonuçlar doğurur. Zira Özdemir başkanın kravatının ali koçun elinde olduğu aşikardır. Tarafsız bir adam getirin yada taraflaysa adaletli vijdanli bir adam getirin şu tff nin başına. Özdemir ve koçun türk futbolundan derhal uzaklaştırılması şart. Azîz yıldırıma kurban olsun bunlar.
    Cevapla
  • Efe izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu kişi zaten FB li en başından yanlış ülkemizde okadar çok futbolu bilen profesyonel futbolcu varki ya bu zat zaten iş adami ne alakasi veya ne anlar futboldan demirören daha iyidi gelen gideni aratır demişler. TFF bitmiş arkasından aglayani yok bence derhal değişmeli gerçek futbol bilgisi olan insanlar gelmeli.ama sanmam bu yönetimde rahat 5 yil kalır.
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    TFF nin açılımı Türkiye Fenerbahçe Futbol federasyonudur.Muriç kararı da bunun en net göstergesidir.Nihat ta fenerbahçeli zaten.
    Cevapla
  • Ercan EKER 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen il adamısın ne ilin var sporla. kirlenmiş bir spor dalı. her tarafı vıcık vıcık şike rüşvet kokan bir sporla uğraşma git. işine bence
    Cevapla
  • Cann 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Özdemir çok temiz adam hakkında kaç tane dosya var FB ikinci baskaniyken açılan ihaleye fesat karıştırmak vb suçlardan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle