Enver Cenk Şahin: Paylaşımı sil dediler silmedim

Instagram hesabından, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız" şeklinde bir paylaşım yapan Enver Cenk Şahin, Almanların hışmına uğramıştı. Şahin, tüm baskılara rağmen geri adım atmadı.

Enver Cenk Şahin: Paylaşımı sil dediler silmedim
Enver Cenk Şahin: Paylaşımı sil dediler silmedim
GİRİŞ 14.10.2019 14:33 GÜNCELLEME 14.10.2019 14:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Alman hükümetinden korkan İlkay Gündoğan ile Emre Can'ın "Savaşa karşıyız" açıklaması Türk futbolseverleri şaşkına uğratırken, Enver Cenk Şahin'in Barış Pınarı Harekatı'nı vermiş olduğu destek herkesi gururlandırdı.

 

 

Instagram hesabından, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımızla sizinle" şeklinde bir paylaşım yapan Şahin'e, kulübünden uyarı gelmişti.

Saint Pauli Kulübü, bu paylaşım üzerine resmi sitesinden bir açıklama yapmış ve şu ifadelere yer vermişti: "Perşembe günü Enver Cenk Şahin, kişisel Instagram hesabından Türk ordusunun Suriye'ye operasyonuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Bu tarz paylaşımlar kulübün değerleriyle uyuşmuyor ve bu konuda Enver Cenk Şahin'i uyardık. Bu konu çözüme ulaşana kadar daha fazla açıklama yapılmayacaktır. Savaşa hayır."

 

 

KULÜPTEKİ DURUMU BELİRSİZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan 25 yaşındaki futbolcu, "Paylaşımını sil dediler silmedim." dedi. Türkiye'ye dönen Şahin, kulüpteki durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağını söyledi.

YORUMLAR 11
  • trabzonsporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ilkay gündoğan ile emre can zaten Türk olsalar milli formayı giyerlerdi ben onları Türk olarak görmüyorum ki kendiler de yorumlarında belli etmiş
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana çocuk.. Senin bu duruşun onurdur, hatsiyettir, şereftir. Sen para için ülkeni satmadın. Ama ilkay ve emre euro için ülkelerini sattılar. Kanı bozuk kansızlar. Yarın başka şeylerde satar bu vatansızlar.
    Cevapla
  • ReisEmir 4 yıl önce Şikayet Et
    İlkay ile Emre Can adamlık öğrensin senden
    Cevapla
  • almuslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Emrecan ile ilkay adam olsaydı kendi milli takımlarında oynardı..
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle