El Clasico'yu Türkiye'de kimse izleyemeyecek!

İspanya 1. Futbol Ligi La Liga'nın 2019-20 sezonunda Türkiye'de yayıncısının olmaması futbolsevelerin tepkisini çekti.

El Clasico'yu Türkiye'de kimse izleyemeyecek!
El Clasico'yu Türkiye'de kimse izleyemeyecek!
GİRİŞ 07.10.2019 12:52 GÜNCELLEME 07.10.2019 12:53
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Lionel Messi, Eden Hazard, Antoine Griezmann, Gareth Bale gibi süper yıldızlara ev sahipliği yapan ve özellikle Barcelona ile Real Madrid özelinde Türkiye'de çok sayıda takipçisi olan La Liga'nın yayın hakları için anlaşma sağlayan bir TV platformu henüz yok.

beIN Media'nın kontrolündeki Digiturk, 2015-16 sezonundan bu yana La Liga maçlarını Türkiye'deki izleyicileriyle buluşturuyordu. Fakat platform, bedeli yüksek bulması nedeniyle bu sezon İspanya 1. Ligi'nin yayın haklarını almadı.

"EL CLASİCO'YA 19 GÜN KALDI" KULLANICILAR TEPKİLİ

Sezon başında La Liga'yı yayınlaması beklenen Digitürk'e kullanıcılarından şikayetler gelmeye devam ediyor. İspanya ligini izlemek için paket satın aldığını belirten Digitürk kullanıcıları 26 Ekim'deki El Clasico'ya 19 gün kala halen La Liga yayınlarının başlamamış olmasından dolayı tepkili.

Sosyal medyada ve şikayet platformlarında bu durumu dile getiren kullanıcılar, ödeme yapmadan önce İspanya Ligi'ni yayınlayacaklarına dair söz aldıkları Digitürk'ten konuyla ilgili açıklama yapmasını bekliyor.

Kullanıcılar, müşteri temsilcisine ulaştıklarında ise; ''Digiturk paket içeriğinde değişiklik yapma hakkına sahiptir'' cevabıyla karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.


İNTERNET YAYINI DA YOK

beIN Sports'un TV yayın haklarını almadığı La Liga'nın internet yayını da yok. La Liga'yı Türkiye'deki diğer platformlar da satın almadığı için şu an için izlemek mümkün değil. 

İşte kullanıcılardan gelen tepkilerin bazıları;





















 

 

YORUMLAR 21
  • Olmaz olsun 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlemesek de olur. İzlemek bize ne kazandıracak.? Hepsi para tuzağı. Bunlara vereceğimiz parayı biriktirip, daha fazla fayda sağlayacak ihtiyaçlarımızı karşılamak için kullansak daha fazla şey kazanırdık.
    Cevapla
  • bom vim 4 yıl önce Şikayet Et
    ıp tv de var
    Cevapla
  • meyyid 4 yıl önce Şikayet Et
    google abi ne güne duruyor.
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    İnternet denen bir şey varken tutupta enayi gibi para veriyorlar bide maçı izletmiyorlar yahu kulüp parayı cebe atarken taraftar denen serseri vasıfsız kesim üzülüyor ya ben ona yanıyorum e be ayyaş sen kendi haline üzül daha özet bile izleyemiyorsun
    Cevapla
  • ziyag 4 yıl önce Şikayet Et
    digitürk ü ben aldım pişman oldum alanın ya aklı yok(benim gibi) yada parası çok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle