Fikret Orman, beIN Sports gerçeğini açıkladı!

Fikret Orman, "Sezon başında bir avans ödemesi yapılıyor, 15 günlük süreci vardı ve yapılmadı. Biz de yayıncı kuruluşun sözleşmede geçerli olan maddeleri yerine getirmesini istiyoruz" dedi.

GİRİŞ 16.07.2019 20:31 GÜNCELLEME 16.07.2019 21:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşun ödeme yükümlülüklerini yerine getirmesi gerektiğini belirten Orman "beIN Sports, TFF'den birtakım finansal taleplerde bulunmaktadır. 18 kulüp olarak, beIN Sports'un hiçbir gerekçesi olmadan geciktirdiği sözleşmedeki ödeme yükümlülüklerini bir an önce yerine getirmesi talebini, TFF aracılığıyla kendilerine iletmesine karar verdik" dedi.

"Bugüne kadar zaten yetkilileri ile bazı görüşmeler yapmıştık." diyen Orman "Bu dakikadan sonra onların yasal olarak görüşeceği kurum, TFF olacaktır. Biz kendi duruşumuzu onlara ilettik. Bundan sonrası TFF ve yönetim kurulunun işi." ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği Başkanı Orman, "Ligler başlıyor, takımlar kuruluyor. Bu yayın geliri, takımlarımızın en önemli gelir kalemi. Bizim oyuncularla sözleşmelerimiz var. Bu sözleşmelerin çoğu Euro üzerinden. Kulüplerin içinde olmuş olduğu durum belli. Sezon başında bir avans ödemesi yapılıyor, sözleşmeye göre yapılması lazımdı, yapılmadı. 15 günlük bir süreç vardı, ödenmedi. Ardından bir 10 gün daha ödenmedi." dedi.

 

 

YORUMLAR 19
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede futbolun beIN Sports işbirliği ile katlediliyor ve şampiyonluk galatasaraya veriliyor. Bundan dolayı bilinçli insanlar aboneliklerini iptal ediyor. Sen daha çok beter olacaksın beIN Sports çooook...
    Cevapla
  • Doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligde kalitemi varda adamlar maç yayınlasın
    Cevapla
  • yaz oğlum 4 yıl önce Şikayet Et
    bizi rezil etmek için yayın yapıyorlar (beyin spor)
    Cevapla
  • gökhan malkoç 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ligde kaliteyi rekabeti el birliği ile bitirdiniz... trabzonsporu gs maçında bitirdiniz... gs iki yıldir olmayan penaltılarla ofsaytlarla şampiyon ettiniz... bjk yine gs stadında hakeme doğrattınız...Başakşehiri gs sahasında hocasını oyuncularını küfür ede ede söve söve döve döve bitirdiniz... sonrada kalkın beinsport ödeme yapmıyor... Ben ts taraftarıyım dekoderi iptal ettim... Niye izliyeyim ki hersene bu ligde şampiyon olan takım aynı şampiyon kadro gidiyor en kolay grubdan dahi çıkamayacak kadar... basiretsiz hakemler yöneticilerin medya yalakaları değişmedikce türk futbolu düzelmez arkadaş...
    Cevapla
  • smh 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem başkanınıza gidin başakşehir gereksiz diyordu 3 takım var onlara destek olurum diyordu seçimden önce maçlara gidip Show yapıyordu. yayıncı kuruluş inşallah çekilir yayıncılık hakkından Türkiye'de futbol düzelecekse isim yapmış eski model topçulara milyon avrolar olmayacağı kesin 10 yıldır sadece kulüpleri borçlandırdınız.
    Cevapla
  • Abu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bulent yildirim'a duserbu taksidi odemek, gelecek sefer de serkan cinara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle