Copa America'da son yarı finalist Peru!

Peru, normal süresi 0-0 biten maçta Uruguay'ı penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup etti ve Copa America'da yarı finale yükseldi.

Copa America'da son yarı finalist Peru!
Copa America'da son yarı finalist Peru!
GİRİŞ 30.06.2019 00:32 GÜNCELLEME 30.06.2019 00:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Kupa Amerika'da (Copa America) Uruguay’ı penaltı atışlarıyla 5-4 yenen Peru yarı finale çıktı.

 

Brezilya'da düzenlenen 46. Kupa Amerika'nın çeyrek finalinde Uruguay ile Peru, Salvador kentindeki Fonte Nova Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Mücadelenin normal süresi golsüz sona erince yarı finalisti belirlemek için penaltı atışlarına gidildi. Luis Suarez’in kaçırdığı atışlarda rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Peru adını yarı finale yazdırdı. Luis Suarez, mağlubiyetin ardından göz yaşlarına hakim olamadı.


 

 

Galatasaraylı Fernando Muslera, Peru karşısında Uruguay Milli Takımı'nın kalesini korudu.

Peru, yarı finalde Şili ile karşılaşacak.

YORUMLAR 4
  • Yucekul 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu.Sen güney amerikanin en iyi takımlarından birisi ol peru gibi bir takım karşısında futbol oynama, kalitenin karşılığı futbolu oynamzsn boyle elenirsin.
    Cevapla
  • Olcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Muslera en son hangi maçta penaltı kurtardın hatırlıyor musun?
    Cevapla
  • ALİ TEKE 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş maçı kupada
    Cevapla
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Barcelonada da oynasan yenilme ihtimalinde var. Sen gulerken rakiplerin uzulurdu simdi bu duygu sanada nasiboldu. Sevinc hareketlerini yaparken birdaha iyi dusunsun sporcular ve ornek birer centilmen olsun herkez. Kazanmakta kaybetmekte var.
    Cevapla