Emre'den sonra şimdi de Lucescu'ya...

İzlanda'da havalimanında Emre Belözoğlu'na fırça uzatılmasının ardından bir skandal daha yaşandı. A Milli Takım eski Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya mikrofon yerine şişe uzatıldı

GİRİŞ 28.06.2019 14:41 GÜNCELLEME 28.06.2019 17:31
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Takımı'nın İzlanda ile oynadığı maç öncesinde yaşanan fırça skandalından sonra yine benzer bir olay yaşandı.

 

 

İzlanda'da havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu'na, Belçika vatandaşı olan birinin mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzatması infial yaratmıştı. Havalimanındaki bekletme olayının ardından bunun gelmesi sinirleri germiş, Türkiye İzlanda'ya Norveç üzerinden diplomatik nota bile vermişti.

Buna benzer bir olay da Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun başına geldi. Romanya'nın 21 Yaş Altı Şampiyonası'nı izlemek üzere İtalya'nın Bologna kentine gelen tecrübeli teknik adam burada şok edici bir olayla karşılaştı. Lucescu demeç verdiği sırada bir kişi, Rumen çalıştırıcıya mikrofon yerine pet şişe uzattı. Lucescu, bu duruma aldırış etmeden konuşmasını sürdürdü. Şişe uzatıldığı sırada bir gazeteci, eliyle şişeyi savuşturdu ve olayın büyümesini önledi.

 

 

YORUMLAR 21
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi izleyin şişeyi tutan beyaz tişörtlü mülteciye benzeyen bir genç Lucescunun hemen arkasında.
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Burakın arkadaşlar adamlar şişeyle fırçayla uğraşsın. biz işimize bakalım okadar.
    Cevapla
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    izlanda tarihine bi baksın osmanlı zamanında onlara aç kaldıkları için gemilerle erzak göndermiş
    Cevapla
  • sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    izlanda değil irlanda
    Cevapla
  • küp 4 yıl önce Şikayet Et
    biraz abartmıyor musunuz
    Cevapla
  • muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    şu videoyu iyi izleiyin biri yeşil şişe uzatıyor ama kadın beyaz şişe tutuyor montaj mı yarım mı anlamadım ama yinede saygısızlık var
    Cevapla
  • Berk35 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyaz şişe kadının kendi şişesi. Kadın su damı içmesin. Yeşil şişeyi arkadaki beyaz tişörtlü mülteciye benzeyen bir genç tutuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle