Rüştü Reçber şampiyonluk favorisini açıkladı

Eski milli futbolcu Rüştü Reçber, Süper Lig'de Galatasaray’ın şampiyonluğa daha yakın olduğunu söyledi.

Rüştü Reçber şampiyonluk favorisini açıkladı
Rüştü Reçber şampiyonluk favorisini açıkladı
GİRİŞ 29.04.2019 14:26 GÜNCELLEME 29.04.2019 14:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor spikeri Kerem Öncel ve eski milli kaleci Rüştü Reçber, 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda sporseverler ile bir araya geldi. Kılavuz Gençlik Sahnesi’nde “İşte O An” konulu konferans veren ikili, gençlerden gelen sorulara da samimi cevaplar verdi. 
Söyleşinin başında Kerem Öncel, “Kocaeli ile ilgili çok güzel anılarımız var. Kocaeli deyince aklımıza Kocaelispor geliyor. Dileğimiz en kısa sürede Kocaelispor’u Süper Lig'de görmek. Bugün güne kötü bir haber ile başladık. Alanyaspor’un aracının kaza yaptığını öğrendik. Kazada yaralanan futbolcu arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Kazada hayatını kaybeden Josef Sural’a da Allah’tan rahmet diliyoruz. Alanyaspor camiasına sabır diliyorum” dedi. 

Reçber: “Hedef kurun ve o hedef için çalışın” 

Söyleşiye katılan gençlere önemli nasihatlerde bulunan eski futbolcu Rüştü Reçber, “Gençler kendinize bir hedef kurun ve kurduğunuz hedefe ulaşmak için çok çalışın. Ben futbola santrfor olarak başladım. Amatörde oynarken kaleci arkadaşımız askere gidince ben kaleye geçtim. Türkiye’de birçok takımda oynadım. Türkiye’nin neresine gidersem gideyim saygı ile karşılandım. Hayatımda yediğim tek bir golü unutamıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Leverkursen’in eski oyuncularından Schneider diye bir oyuncudan gol yedim. O golü hiçbir zaman unutamıyorum” diye konuştu. 

“Messi dünyanın en iyi futbolcusu” 

Geçmişte oynadığı maçlara da değinen milli kaleci, “Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları beni çok sever. En son galip geldikleri zaman kalede ben vardım. Şu an futbolda çok kaliteli futbolcular var. Dünya’nın gözle görülen en iyi futbolcusu bana göre Messi’dir. Messi’nin Allah vergisi özel bir yeteneği var. Messi çalışmasa bile iyi bir futbolcu olmaya devam ediyor. Ronaldo ise çok çalışarak bir yere gelmiş bir futbolcu. Ronaldo çalışmayı bırakırsa düz bir futbolcu olur. Alex De Sozua’ya gelirsek Türk futbolu için önemli bir futbolcu. Fenerbahçe’de 7 yıl forma giymiş ve Fenerbahçe’ye önemli katkı vermiştir” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 6
  • Kaleli Er 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Galatasaray ı yenerse , ( Ki bence % 80 B.Taş kazanacak ) Galatasaray 2. bile olamaz .. Bakında görün.
    Cevapla
  • YANLIZ ADAM 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüştü neden teknik direktörlük yapmıyor.
    Cevapla
  • Babakartal44. 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel günler göreceğiz güneşli günler..
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Başak şehir Şampiyon olur.Bu sene olamazlarsa daha rüyalarında bile göremezler şampiyonluğu
    Cevapla
  • Kys38 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehirin şampiyonluğu hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle