Sural'ın hayatını kaybettiği araç görüntülendi!

Alanyasporlu Josef Sural'ın hayatını kaybettiği aracın kaza sonrası son hali.

GİRİŞ 29.04.2019 11:31 GÜNCELLEME 29.04.2019 13:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dün oynanan Kayserispor maçı sonrası Aytemiz Alanyasporlu 7 futbolcunun kiraladığı VIP araç, Alanya dönüş sırasında kaza yapmış ve oyunculardan Josef Sural hayatını kaybetmişti. Kazaya karışan minibüsteki hasar da kameralara yansıdı. Görüntülerde aracın kapısının yerinde olmadığı göze çarptı. 



Aytemiz Alanyaspor'un dün deplasmanda oynadığı Kayserispor maçının ardından futbolcular Steven Caulker, Djalma Campos, Wanderson Baiano, Papiss Demba Cisse, Isaac Sackey, Welinton Souza ve Josef Sural, kiraladıkları özel VIP minibüsle takımdan ayrı olarak şehre dönüşe geçti. VIP minibüsün Alanya yakınlarında kaza yapması sonucu ağır yaralanan futbolcu Sural, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan minibüsteki hasar da günün aydınlanmasıyla birlikte ortaya çıktı. Kameralara yansıyan görüntüde aracın kapısının yerinde olmadığı ve VIP minibüsün sağ tarafının ağır hasarlı olduğu dikkat çekti. Kazada öte yandan hava yastıklarının da alınan darbeden dolayı açıldığı görüldü. 





 

 

YORUMLAR 7
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    emniyet kemerleri hepsinde takılı olsaydı kurtulabilirlermiş bence
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Olan olmuş şoförler kesinlikle suçlu cezasını çeksin ama futbolcuların emniyet kemerleri takılı mıydı acaba? Çünkü arabanın görüntüsü çok da kötü görünmüyor. Yani pert olmuş falan değil.
    Cevapla
  • sefa7 4 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır. arkada oturuyorum diye ihmal etmeyin. Lütfen. Etrafınızdakileri de uyarın.
    Cevapla
  • ibrahim erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    emniyet kemeri takılı olsaydı hiç can kaybı olmazdı bu araçta.. ne yazık ki büyük ihmalimiz arka ve ön koltukta kemer takmama.... yazık olmuş.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Vip minibüste iki şoför varmış bunlardan biri daha minibüs Kayseri'den yola çıktığında uyumaya başlamış,Alanya'ya yaklaşırken aracı kullanan şoförde uyuyunca facia gerçekleşmiş.Utanç karası bu insanlar en ağır biçimde yargılanmalı terör suçu muamelesi görmelidir.Sonuçta bu insanlar yabancı ve bizlere bir şekilde emanet insanlar kimsenin bu şekilde sorumsuz davranmasına gerek yok hatta bu aracın firma sahip ve yetkilileri de dahil yargılanmalıdır.İki Şoför birden neden uyur;iş yükü dolayısıyla yorgun ve streslidir yada psikolojik sorunları vardır bunlar açığa çıkartılmalı,hesap sorulmalıdır.Hepimizin ve ailesinin başı sağolsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle