Çin, Anderson Talisca'yı konuşuyor!

Beşiktaş'tan sonra gittiği Guangzhou Evergrande'de formunu sürdüren Talisca, yeni sezonda attığı 7 golün ardından Lionel Messi'ye benzetildi.

Çin, Anderson Talisca'yı konuşuyor!
Çin, Anderson Talisca'yı konuşuyor!
GİRİŞ 13.04.2019 02:44 GÜNCELLEME 13.04.2019 02:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çin Ligi'nde Guangzhou Evergrande takımında kariyerini sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, performansı ile Çinlileri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

 

 

Guangzhou Evergrande ile yeni sezonda çıktığı 7 maçta 7 gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, Çin basını tarafından Lionel Messi'ye benzetildi. Çin futbolunda en çok konuşulan isimlerden olan Talisca için ''Bugüne kadar Çin'e gelen en iyi oyunculardan biri. Hücumda Messi kadar etkili.'' sözleri kullanıldı.

''BEŞİKTAŞ'TA DA ÇOK İYİYDİM''

 

 

Brezilya Milli Takımı'nda da oynamak istediğini söyleyen Talisca, ''Beşiktaş'ta oynarken de performansım çok iyiydi. Evergrande'ye geldiğimde de sıkı çalışmaya devam ettim. Buradaki performansımın Brezilya teknik direktörünü etkilemesini istiyorum. Bu sayede tekrar milli takıma katılabilirim.'' dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • Murat91 5 yıl önce Şikayet Et
    Talisca çine giderek zorlanmadan para kazanmak istedi. Bu yastaki bir oyuncu kendini gelistirmek için avrupada oynamaliydi, çinde messi avrupada standart herhangi 1 oyuncuyla kiyaslayabiliriz.
    Cevapla