TFF açıkladı! Tüm profesyonel liglerde...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Can Bartu'nun vefatı sebebiyle Profesyonel Lig müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

TFF açıkladı! Tüm profesyonel liglerde...
TFF açıkladı! Tüm profesyonel liglerde...
GİRİŞ 12.04.2019 10:55 GÜNCELLEME 12.04.2019 19:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şöyle;

"Can Bartu'nun vefatı sebebiyle, 12-15 Nisan 2019 tarihleri arasında oynanacak olan bütün Profesyonel Lig müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacak."

TFF ile Kulüpler Birliği Vakfı, Can Bartu için başsağlığı mesajı

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı, 83 yaşında hayatını kaybeden Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Can Bartu'yu kaybetmenin derin üzüntüsünün yaşandığı belirtilerek, "Ay-yıldızlı formayı 26 kez giyip 6 da gole imza atan, Fenerbahçe kulübünde uzun yıllar oynayan ve ülkemizi İtalya'da da temsil eden, sporu bıraktıktan sonra yazarlık ve yorumculuk yapan Can Bartu, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Türk sporuna çok değerli katkılarda bulunan merhum Can Bartu'ya Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, başta Fenerbahçe camiası olmak üzere tüm spor ailesine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Twitter hesabından paylaşılan başsağlığı mesajında ise, "A Milli Takımımız ve Fenerbahçe Spor Kulübü efsane isimlerinden 'Sinyor' lakaplı Can Bartu'yu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Can Bartu'ya Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, Fenerbahçe Spor Kulübü ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz." denildi.

CENAZE NAMAZI YARIN

Can Bartu'nun cenaze namazı yarın öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak. Namazın ardından Can Bartu'nun cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek

YORUMLAR 2
  • Vatanperver 5 yıl önce Şikayet Et
    Can Bartu'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm sevenlerine ve FB lilere. Ancak bu TFF bir GS futbolcu veya başkan vefat ettiğinde neden bu hassasiyeti gözetmiyor da ayrımcılık yapıyor anlamış değilim GS HAZIMSISLIĞI NEDEN
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Can Bartu, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Türk sporuna çok değerli katkılarda bulunan merhum Can Bartu'ya Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, başta Fenerbahçe camiası olmak üzere tüm spor ailesine başsağlığı ve sabır dileriz."
    Cevapla