Amedsporlu futbolcu ifade verdi! 'Elimde...'

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Sakaryasporlu 4 futbolcunun şikayeti üzerine Amedsporlu Mansur Çalar hakkında soruşturma başlattı. Emniyet ve savcılıkta ifade veren Çalar, hakkındaki iddiaları yalanlayarak elinde kesici alet olmadığını söyledi.

GİRİŞ 04.03.2019 15:14 GÜNCELLEME 04.03.2019 15:14
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 24'üncü haftada cumartesi günü Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Diyarbakır Stadı'nda Sakaryaspor ile karşılaştı. 1-1 sona eren maç sonrası iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Karşılaşmanın ardından Sakaryaspor oyuncuları Tevfik Köse, Dilaver Güçlü, Hacı Ömer Doğru ve Ferhat Yazgan, Diyarbakır Huzurevleri Polis Merkezi'ne başvurarak, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün kaptanı Mansur Çalar'ın, elindeki kesici bir aletle kendilerini yaraladıklarını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

 

 

İfade verdi: 'Elimde kesici bir şey yoktu'

Bunun üzerine savcılık tarafından Mansur Çalar hakkında soruşturma başlatıldı. Çalar, dün gece polis merkezine, bugün de savcılığa giderek hakkındaki iddialarla ilgili ifade verdi. Çalar ifadesinde, rakip takım oyuncularının iddia ettiği gibi elinde jilet veya kesici alet bulunmadığını söyledi.

 

 

YORUMLAR 33
  • leventk 5 yıl önce Şikayet Et
    işte yaptığın apaçık ortada, mert ol da, yaptım de, işte sizin kültürünüz, cesaretiniz , adamlığınız budur.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne pis bir insansın sana insan diyende kabahat Diyarbakır ın yüz karası Gerçek Diyarbakırlılar misafir perver ve kalitelidir bunun gibi terörist zihniyetliler bu aziz şehrin adını batırdı ben Diyarbakırlı değilim bu şehirde yaşıyorum terörist zihniyetliler yüzünden top yekün karalanıyor bu şehir oysa her alanda bir çok şehirden üstündür Diyarbakır lanet olsun Diyarbakırın adını kötüleyen terörist zihniyetlere
    Cevapla
  • Haci vat 5 yıl önce Şikayet Et
    O halde gercek diyarbakırlı olan %25 i ötekiler nerden gelmiş ola ki o şehre?
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerin lisanslarini derhal iptal edin, sahasinda adam kesiyorlar adam mac oynatmis. Bu takimi da feshedin kardesim adi bile ofsayt.
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    bunları futboldan men etmek yetmez. en ağır cezayı vereceksin ibreti aleme bir daha başkası yapmaya yeltenemeyecek. ceza kanunu maalesef yetersiz. biz verelim cezalarını diyoruz suç. adalete teslim ediyoruz bazen 1 gece yatıp serbest bırakılıyor tutuksuz yargılama. kısas kardeşim ceza sisteminde kısas uygulansın
    Cevapla
  • Kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar topcu degil resmen terörist hemen kulüp kapatılmalı hdp uzantısı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle