Resmen duyurdu! 'TFF Başkanlığına adayım'

Türkiye Futbol Federasyonu’nun mayıs ayında yapılması planlanan kongresi öncesinde Beşiktaş Eski Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, başkanlığa adaylığını koyacağını açıkladı.

Resmen duyurdu! 'TFF Başkanlığına adayım'
Resmen duyurdu! 'TFF Başkanlığına adayım'
GİRİŞ 13.02.2019 21:52 GÜNCELLEME 13.02.2019 21:52
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Eski Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, TFF başkanlığına aday olacağını açıkladı. Vardar, önümüzdeki günlerde adaylık başvurusunu gerçekleştirecek.

Yıldırım Demirören’in İddaa ihalesini kazanması halinde görevden ayrılma ihtimalinin de konuşulması üzerine açıklamada bulunan Sinan Vardar, “Sosyal medyada insanların bu konuda yoğun bir talebi var. Halkın talebi karşısında kayıtsız kalamam. Mayıs ayında yapılacak olan kongreye adaylığımı koyacağım. Ancak bu arada eğer Yıldırım Demirören, İddaa ihalesini alması sonucunda görevi bırakırsa, yine adaylığımı koyacağım” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 36
  • sdf sdf 5 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan dilmeni istiyoruzzz
    Cevapla
  • Özcan 5 yıl önce Şikayet Et
    FB GS BJK ve TS taraftarı olmayan Anadolu dan birisi Başkan olsun.
    Cevapla
  • gerçekler. 5 yıl önce Şikayet Et
    Tff baskanlina eski bir futbolcu baskan secilsin is adami futboldan anlamayan beceriksizler baskan secilmesin futbolun icine edenler onlardir Turk futbolu is adamlarina emanet edilmesin futbolu.bilen oynayan tecrubeli tff baskani secilsin beceriksizler gelmesin. tüpçü gitsin
    Cevapla
  • ARKADAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Bjk liler Türk futbolundan elini cekmeli her yeri batırdıdılar Aziz yıldırımı bile özlettiler bu sinsiler...
    Cevapla
  • akmsyon 5 yıl önce Şikayet Et
    bjk yi el birliği ile 2 yılda 4 şampiyonluk vererek olmayan 3.yıldızı taktınız yetmedimi???4.yıldız için olmayan liglerden 4-5 tane dahamı şampiyonluk vereceksiniz????Bu adam veya bir başka bjk li asla TFF ye başkan olmamalı..Ztn tff kadrosu ve medyayı yeterince bjk li ile doldurdular....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle