Erman Toroğlu'ndan olay iddia!

Eski hakem Erman Toroğlu, canlı yayında eski MHK başkanlarının, kulüp başkanlarının isteklerine göre hakem atadığını iddia etti.

Erman Toroğlu'ndan olay iddia!
Erman Toroğlu'ndan olay iddia!
GİRİŞ 28.01.2019 00:11 GÜNCELLEME 28.01.2019 00:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Eski hakem Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan "Takım Oyunu" adlı programda Süper Lig'de geçmiş yıllarda MHK başkanlarının, kulüp başkanlarının telefonuyla, hakem ataması yaptığını iddia etti.

 

 

Erman Toroğlu, "Geçmişte MHK komitelerinde görev yapanlar var. Bunlar şimdi gazetelerde yazıyorlar, televizyonlara çıkıyorlar. Ben bunların, kulüp başkanları tarafından aranarak "Benim maçıma şunu ata, bunu ata" denildiğini ve bu arkadaşların o maçlara istenilen hakemleri atadığını biliyorum. Ancak şimdi ahkam kesiyorlar." dedi.

'ÇOK NET ANLATIYORUM'

Açıklamalarına devam eden Erman Toroğlu, "Çok açık anlatıyorum, ben de hikaye yok. Geçmişte TFF Başkanı arayacak, 'Emret komutanım' diyeceksin, istenilen atamaları yapacaksın, şimdi ahkem keseceksin. Hasan Doğan, 7 tanesinin kellesini uçurdu. Ben biliyorum, o zaman sistemin içerisindeydim." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 20
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    bilmediğimiz bir şey değil. bu durum hala da geçerli
    Cevapla
  • Özcan 5 yıl önce Şikayet Et
    hangi kulüpler olduğunu açıkla da bilsek yuvarlak konuşma !!!!
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    bence uefa ve fifa derhal türk futboluna el koymali ve basta basak sehir ve tff mhk ye ceza verip spordan men edilmeliler meil cekip sikayet edelim arkadaslar uefa ve fifaya
    Cevapla
  • gakkoş 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehirde problem ne ki.Bu nasıl mantık fifa kim uefa kim.Neden benim iç sorunuma müdahale etsin ki. Sinkaf
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    lütfen dikkat gözden kaçırmayalım! "sistemin içersindeydim" şimdi bu neyin doğrucu davut'luğu niye o zaman konuşup bir kenara çekilmedin ki Millet seni takdir etsin sen davayı baştan kaybetmişsin
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali dürüstolmayan ff den bosunami istifasini geri cekti günaydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle